Poznata hrvatska glumica i producentkinja Jelena Veljača, kako pišu tamošnji mediji, već neko vreme uživa u vezi sa Vitom Turšićem, bivšim savetnikom Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića.

Veruje se da su se Veljača i Turšić zbližili još početkom juna kada je Veljača gostovala u Turšićevom podkastu gde je, između ostalog, progovorila o saradnji s glumcem koji je, kako je kazala, zlostavljao kolege i koleginice na setu.

Lepa glumica je još u martu ove godine prekinula vezu sa direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom. Tada se pisalo kako se Veljača u vezu s Galom upustila nedugo nakon raspada braka s drugim suprugom, glumcem Draženom Čučekom, s kojim ima i ćerku Lenu. Bio je to njen drugi brak, a potrajao je tri godine.

Isto toliko potrajao je i njen prvi brak s glumcem Jankom Popovićem Volarićem s kojim je provodila vreme na setu serija "Ponos Ratkajevih" i "Obični ljudi".

Par je bio u vezi dve godine pre nego što su se, dan nakon Božića 2009. godine, venčali, a rastali su se ubrzo, već 2012. godine.