Da populanost Ksenije Knežević sve više raste, dokazuju mnogobrojni nastupi i angažmani kojima je posvećena.

Veliku podršku u svemu pruža joj otac Nenad Knežević Knez, o kom Ksenija rado priča u svojim intervjuima u kojima uvek otkrije i po neku zajedničku anegdotu.

Ipak, malo ko zna da Ksenija ima mlađu sestru. Ona se zove Andrea, ima oko 22 godine i ne voli da se eksponira u javnosti.

Ksenija Knežević ima mlađu sestru Andreu koja ne želi da bude poznata.
printscreen/instagram 

Ipak, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje vrlo zanimljiv sadržaj. Sudeći po njenom Instagram profilu, ona prati svetske trendove, a po opisima fotografija koje piše, sigurno da ima smisao za humor.

- Veoma cenim svoju privatnost i jako mi je važno da ostane samo moja. Priča da studiram u inostranstvu je jedna od mnogih dezinformacija, ali nije isključeno da se obistine.

Što se muzike tiče, nisam sigurna da mi se dopada to što danas prolazi u muzičkom svetu, ali bih se oprobala. Nema ništa gore od protraćenog talenta. Tatu i sestru cenim podjednako - rekla je Andrea jednom prilikom.

Knez je svojevremeno otkrio kakav odnos ima sa obe ćerke, kao i koje obaveze moraju da ispunjavaju.

- Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: "Tu smo. Dobro smo".

Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam - ispričao je Knez u jednom intervjuu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!