Nakon pet godina veze sa Zejnom Malikom, nekadašnjim članom grupe „One Direction“, manekenka Điđi Hadid ostala je u drugom stanju. Kada je informacija procurela u javnost, nije bila naročito srećna. Isticala je da svoju trudnoću ne treba da deli sa svima, vrlo čvrstog mišljenja da to nije najvažnija stvar koja se dešava u svetu.

Ipak, uvek ima ono čuveno „ali“.

Između ostalog, možda se zato trudnoća naziva „drugim stanjem“. Kažu da su trudnice emotivne, zahtevne i da menjaju mišljenja brzinom svetlosti. Manekenka se putem javljanja na Instagramu obratila svim svojim fanovima a osim novih detalja koje je otkrila o svojoj trudnoći, Điđi je pokazala svoj stomak.

„Sve što želim ovih dana jeste da nosim široku garderobu. Prošli put su mi svi rekli da ne izgledam kao da sam u drugom stanju. Ovo je moj svakodnevni izgled. Jedina razlika je...“ rekla je Gigi a potom iznenadila potezom otkopčavanja košulje.
„Evo ga moj stomak. Tu je. Kad ga gledate s preda, drugačije izgleda...“, nastavila je.

Manekenka planira da svoju trudnoću dokumentuje a ceo proces biće objavljen onda kada ona bude smatrala da treba. Pa, kako i drugačije?

„Trudim se da zabeležim svaki trenutak jer su mi mnogi rekli da ništa ne treba da propustim, tako da ćete deo toga svakako videti u budućnosti. Nigde ne žurim, u ovom trenutku samo želim da iskusim trudnoću kako treba.“, rekla je Điđi i dodala da joj je trenutno najmanje važno kako izgleda.