Popularni par Dejvid i Viktorija Bekam preležali su virus korona, pišu strani mediji. Kako prenosi portal „Daily Mail“, par se zarazio početkom marta, iako se nijednog trenutka nisu oglasili tim povodom. Naprotiv, Dejvid i Viktorija su nastavili da putuju i učestvuju u mnogobrojnim događajima.

Njih dvoje su 4. marta, u čast rođendana najstarijeg sina Bruklina, priredili raskošnu zabavu za ogroman broj pozvanih gostiju i muzičara. Nekoliko dana kasnije, Dejvid je otputovao u Los Anđeles kako bi učestvovao u događajima posvećenim otvaranju svog fudbalskog kluba. Ubrzo se osećao loše, ali je nastavio da prisustvuje okupljanjima.

„Bila je to prava noćna mora“, prokomentarisao je izvor blizak paru i dodao:

„Dejvid je išao u Ameriku da obavi neke obaveze vezane za svoj klub, a Viktorija i porodica išli su s njim kako bi ga podržali. Bili su na nakoliko događaja gde je Dejvid imao promotivne dužnosti, rukovao se i ljubio sa navijačima kluba", kaže prijatelj blizak paru za strane medije.

Kad su se vratili u Veliku Britaniju, Dejvid se osećao loše, a potom je Viktoriju počelo da boli grlo i imala je visoku temperaturu.

"Istovremeno, nekoliko njihovih zaposlenih, uključujući vozače, obezbeđenje i asistente, počeli su da se osećaju loše. Viktorija je mnogo paničila i celoj porodici naredila da budu u karantinu više od dve nedelje. Bojala se da će je proširiti i učinila je sve kako bi umanjila taj rizik".

Strani mediji su pokušali da kontaktiraju Dejvida i Viktoriju povodom ovih navoda, ali su oni odbili da komentarišu.