Blogerka Olivija Palermo važi za najveću trendseterku koja je pametno pokazala šta je moć društvenih mreža, i praktično ni iz čega napravila ime i brend od same sebe.

Olivija danas zarađuje milione, veoma je poznata i rado viđen gostim na modnim revijama čuvenih brendova, a za mnoge je i sinonim za dobar stil i večita modna inspiracija. I kada pogledate slike uvreićete se da je zaista tako - retke su situacije kada Olivija nije doterana i stilizovana.

Zato nas ni ne čudi što je fotografi pate u stopu, a svaka njena kombinacija završi u prestižnim modnim magazinima. Ni najstroži kritičari ne uspevaju da joj nađu modnu grešku, jer Olivija čak i neobične, rizične stilove ume sjajno da iznese.

olivija palermo
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Olivija je godinama na javnoj sceni, ali retko ko ju je video bez šminke, jer kao što smo naveli, uvek je tip-top sređena i stilizovana.

Ipak, paparaci su je nedavno uslikali u sasvim opuštenom izdanju, bez grama šminke...

olivija palermo bez sminke
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Mnogi je bez šminke praktično nisu ni prepoznali, premda je njen specifični stil odevanja uvek lako izdvaja iz gomile. 

olivija palermo sa sminkom
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nije tajna da Olivija voli da eksperimentiše sa modom, ali jednom prilikom otkrila je u čemu je gotovo nikada nećemo videti! 

olivija uslikana na ulicama njujorka bez sminke
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Obično sportsku odeću nosim u teretani ili dok šetam psa. Mislim da su helanke stvorene za vežbanje i najbolje je da ostanu u teretani", istakla je ona svojevremno, a više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

SKESSLER / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Olivija Palermo