Popularni par koji na društvenim mrežama često oduševljava publiku svojim objavama iz privatnog života, očekuje treće dete.

Krisi Tajgen je neko ko često govori o temama o kojima malo ko sme, a nedavno je otkrila da je tokom ove trudnoće muče jake glavobolje i da drugo stanje ne podnosi baš najbolje.

Na preporuku doktora, Krisi je odlučila da se podvrgne nehirurškom zahvatu botoksa koji predstavlja rešenje za jake migrene. Kod pacijenata kod kojih je ovo česta pojava u toku jednog meseca, primenjuje se stimulacija perifernih živaca.

„Imam jako loše trudničke glavobolje, pa sam oduševljena što sam dobila dozvolu za korišćenje botoksa na poručju mišića vrata, zajedno sa ludom kombinacijom snimanja beta blokatora i frekvencije radio valova. Osećala sam se nedeljama izuzetno loše, ali sad napokon vidim svetlo na kraju tunela“ napisala je manekenka.

Ipak, njena odluka naišla je na negativne kritike pratilaca.

„Meni nisu hteli da daju tretman botoksom dok sam bila trudna. Inače imam jake migrene. Ne znam kako te nije strah zbog deteta. Prvo si vadila implatante iz grudi, sad još i ovo. Šta je sledeće?“, bili su uobičajeni komentari na njenoj objavi.