Britni Spirs je i dalje u centru pažnje stranih medija i Holivuda zbog mnogobrojnih dešavanja u njenom životu. Pokret #FreeBritney je nastao sa ciljem da se izbori za slobodu pevačice koja je pod starateljstvom svog oca od 2008. godine.

Od tada, armija pevačicinih fanova pokušava da sazna celokupnu istinu iz njenog života, a sada je pokrenuto novo pitanje: da li Britnin otac postavlja njene fotografije na Instagram s obzirom na to da deluje da su sve iste, kao i da su nastale u jednom trenutku?

Ipak, Britni je odlučila da stane na put ovim navodima.

„Još jedan kratak pogled na „Samo jedan dodir ruže“ i onim ljudima koji misle da objavljujem iste slike. Pa, znate nas, devojke,  to je isti top i ista kosa, ali ako pogledate detalje, to je potpuno drugačija slika“, poručila je Britni.

Ipak, pratioci su nastavili sa sledećim komentarima:

„Kao autor i žena, imam oko da prepoznam kada je u pitanju žensko izražavanje i kada je u pitanju muško izražavanje kada opisuju žene. Ovo sada je definitivno muškarac koji se pretvara da je žena“, glasio je jedan komentar koji je pokrenuo opštu raspravu na Britninoj objavi.