Čini se kao da ne postoji osoba koja nije zavolela lik Baće u seriji „Južni vetar“. Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića su mnogi gledaoci okarakterisali kao „nezamenjiv tandem“, ali Baća je neko ko nas je često urnebesnim scenama zasmejavao ispred malih ekrana.

Budući da njegov lik karakteriše irazita popularnost među ženama, popularni glumac Miodrag Radonjić otkrio je da nema sličnosti sa ulogom koju tumači. Kako kaže, nije ženskaroš.

„U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu sa devojkom. Često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe“ rekao je glumac za „Hit Informer“.

Miodrag je već neko vreme u vezi sa Milicom Mikić, koja je po zanimanju psiholog, a svoje zajedničke trenutke često dele na društvenim mrežama.

„Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba“, rekao je Miodrag, a potom otkrio:

„Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece“, rekao je glumac koji se sa svojom izabranicom prvi put u javnosti pojavio na premijeri filma „Hotel Beograd“.