Uoči premijere dokumentarnog filma „This is Paris“, koja će se dogoditi 14. septembra, Paris Hilton je podelila nove detalje svoje prošlosti u kojoj je sve bilo daleko od savršenog, kako su mnogi njeni fanovi mislili. Nakon što je otkrila kroz kakvu je torturu prošla u internatu, Paris Hilton je sada priznala da ju je zlostavljalo petorica bivših momaka.

„Prošla sam kroz nekoliko nasilnih veza. Davili su me, tukli, agresivno držali. Izdržala sam ono što niko ne bi trebalo da toleriše“, rekla je Paris u intervjuu za magazin „People“.

„U početku su svi izgledali kao tako dobri momci, ali onda su pokazali svoju pravu prirodu. Bili su ljubomorni na sve što se tiče mene i pokušavali su da me kontrolišu, a onda je došlo do trenutka kada su počeli da pokazuju nasilje - fizičko, verbalno i emocionalno“, otkrila je ona.

Paris veruje da je toksične veze izazvalo traumatično iskustvo u njenoj mladosti, kada je kao devojčica prolazila kroz fizičku i psihičku torturu u internatu, gde su je roditelji poslali na prevaspitavanje.

„Toliko sam se navikla na takvo ponašanje, da sam smatrala da je to normalno“, rekla je Paris.

„Nisam razumela šta su ljubav i veze. Mislila sam da su momci ludi zbog zaljubljenosti. Gledajući unazad, ne mogu da verujem da dopuštam ljudima da se tako ponašaju prema meni“, rekla je ona.