Osim što važi za najpoželjnijeg mukarca, Dejvid Bekam je jedan od onih muškaraca koji jako vode računa o svom izgledu. Strani mediji često pišu o tome da na svim javnim događajima izgleda savršeno, ne samo zbog dobre građe, već i kože koja izgleda poprilično negovano.

Pa, izgleda da iza toga stoji njegova supruga Viktorija Bekam koja je otkrila u čemu je Dejvidova tajna.

Popularni fudbaler je veran kozmetici brenda koji je osnovala njegova supruga. Osim toga, Viktorija Bekam pre izbacivanja linije proizvoda, svoju kozmetiku testira na Dejvidu i priznaje da je on „najbolji model“ za to.

„Upravo sam dobila Dejvidovu poruku da je ostao bez seruma. Stvarno mu se sviđa taj proizvod. Ne smemo zaboraviti da ga kupimo“, rekla je Viktorija na svom Instagram profilu.

Viktorijina poslovna partnerka Sara Kral, potvrdila je njene reči.

„Dejvid je veliki obožavatelj brenda VBB. Viktorija je rekla da je on bio opsednut njenom kozmetikom a potom se uverila da je to istina“, rekla je ona za portal Daily Mail.

Ipak, jedan izvor je za The Sun otkrio da sportista često nosi šminku.

Sam Bekam ne krije da je strastven prema kozmetici. U jednom intervjuu priznao je da koristi balzam za usne iz kozmetičke torbe svoje žene.

„Živeo sam u Mančesteru, Madridu, Los Anđelesu. Svi ti gradovi imaju nepredvidivo vreme. Zbog toga sam morao da se brinem o svojoj koži. Uzeo sam kozmetiku od svoje žene jer znam da ima najbolju", prokomentarisao je fudbaler.