Očigledno je da bračni problemi popularnog repera nisu jedini okidač za njegove poteze koji naprave čitavu pometnju u javnosti. U poslednje vreme je aktuelan više nego ikad, njegovo ime i prezime puni naslovnice u stranim medijima, a Kanjeu Vestu ideja ne manjka.

Nakon niza skandaloznih poteza koje je napravio a tiču se njegove supruge Kim Kardašijan, uspeo je u nameri da zvanično postane kandidat za predsednika SAD u Juti, a sada je objavio nove tvitove. Ovoga puta, reperu je pažnju okupirala trenutno najpopularnija aplikacija TikTok.

On je istakao da ga sadržaj TikTok-a poprilično uznemirava, da bi voleo da izgleda potpuno drugačije, a tim povodom je ponudio saradnju ovoj aplikaciji.

„Mi se molimo da možemo da sarađujemo sa TikTok-om kako bismo napravili hrišćansku verziju sa mogućnošću nadgledanja, što će biti bezbednije za decu i svet u Isusovo ime. Amin“, napisao je reper i dodao:

„Vizija koja mi je upravo došla... Isus Tok... Gledao sam TikTok sa ćerkom i kao otac, hrišćanin, ja sam uznemiren zbog mnogih sadržaja, ali u potpunosti volim tehnologiju“, rekao je Kanje.

Podsetimo, strani mediji su nedavno objavili da je Nort Vest, najstarija ćerka Kim i Kanjea, već odlučila sa kim želi da živi, a o tome detaljnije čitajte OVDE.