Popularni par, Kim Kardašijan i Kanje Vest, ne prestaje da puni strane naslovnice, a izgleda da je njihova priča koja je, moramo priznati, prepuna nejasnoća, konačno dobila svoj epilog. Naime, Kim i Kanje su nedavno organizovali romantično putovanje koje je trebalo da bude most pomirenja, ali takvi planovi i želje su propali.

Nakon što su viđeni po povratku i izlasku iz aviona, poprilično distancirani jedno od drugog, portal Gossip Cop tvrdi da je Kim odlučila da se razvede od Kanjea.

To nije sve. Ona je spremna da plati i dve milijarde dolara za razvod!

Ove tvrdnje nastale su nakon što je Kim viđena na izlazu advokatske kancelarije, zbog čega se sumnja da je odlučila da pokrene brakorazvodnu parnicu vrednu dve milijarde dolara.

Iako ga je do sada branila i trudila se da svog supruga pošalje na lečenje, Kim je, kako tvrde strani mediji, ovo putovanje bilo samo kap koja je prelila čašu.

Podsetimo, Kanje je sa svojim skandaloznim izjavama počeo na svojoj predsedničkoj kampanji kada je otkrio previše detalja iz njihovog života. Tom prilikom rekao je da je Kim planirala da abortira kada je bila trudna sa Nort, potom je javno pisala da ga je varala, kao i da je želela da ga smesti u ludnicu.

Usledilo je javno izvinjenje repera, a Kim se samo jednom prilikom oglasila i navela da sve ove događaje prepisuje bipolarnom poremećaju od kojeg reper pati.

Da li će ovo biti kraj šestogodišnjeg braka, ostaje da vidimo...