Sarajevo Film Festival je tokom proteklih godina postao jedna od najzapaženijih kinematografskih smotri u regionu. Osim najnovijih ostvarenja koja su prikazivana, veliku pažnju privlačili su i gosti, među kojima su bila imena poput Anđeline Džoli i drugih svetskih zvezda. Samim tim, publika ovog festivala morala je da bude odabrana, što nije bilo lako s obzirom na broj novinara i autora koji su obavezan deo protokola. Ipak, ove godine stvari su se promenile.

Zbog mera protiv širenja virusa covid 19, Sarajevo Film Festival je preuzeo digitalnu formu i sada će se održati na platformi ondemand.sff.ba

Na ovoj adresi dostupni su svi programi festivala: takmičarski program – igrani film; takmičarski program – dokumentarni film, takmičarski program - kratki film, takmičarski program – studentski film. Open Air program i pretpremijere serija ponudiće publici niz svetskih i internacionalnih premijera. Presek najboljih regionalnih filmova iz protekle godine može se pratiti u okviru programa "U fokusu". Uz to, biće dostupni i drugi, društveno angažovani programi, kao i prateći sadržaji među kojima su masterklas razgovori sa pet renomiranih filmskih stvaralaca.

Ovde možete videti kako se prijavljuje na ondemand.sff.ba: