Jedan od najskladnijih parova u Holivudu svakako su britanska manekenka Rozi Hantington i njen izabranik glumac Džejson Stetam.

Iako su im mnogi predviđali brz rastanak njih dvoje su sve demantovali vezom dugom 11 godina, a sada je Rouzi na svom Instagramu pokazala fotografije njihove kuće u Londonu koju renoviraju.

Komentari ljudi su više nego pozitivni, a najviše im se dopada to što je sve, kako kažu, "čisto", ne šljašti i nije pretrpano.

Na prvoj fotografiji Rozi nosi crni dugački kaput, i posmatra praznu sobu novog doma i veliki prozor s predivnim pogledom na šumu.

- Dizajniram sopstvene snove - napisala je bivša manekenka uz fotografiju.

rozi hatington kuca
Instagram 

Soba je okrečena u krem boju, a drveni pod je poput većeg dela kuće, u procesu renoviranja.

Pratioci su oduševljeni napretkom kuće pa su pohvalili Džejsona i Rozi za minimalistički stil.

rozi hatington
Instagram 

- Jedva čekam da vidim više, jer sve što stvarate je predivno - napisao je jedan pratilac.

- Verujem da će biti odlično, imate predivan ukus i stil - naglasio je drugi.

rozi hatington
Instagram 

Par se upoznao davne 2010. godine na filmskom setu, a za veridbu se saznalo u jaunaru 2016. godine na crvenom tepihu kada se bivši anđeo Victoria's Secret-a pojavila s dijamantom na "onom" prstu. Sin Džek došao je kao kruna ljubavi u leto 2017. godine.

Njih su često u javnosti nazivali lepotica i zver i svi su se pitali šta lepa Rozi radi sa 20 godina starijim Džejsonom, ali je onda jednom prilikom otkrila da razlika u godinama ne utiče na njihovu vezu.

rozi hatington
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neretko su u javnosti svi komentarisali njihovu visinu pa iako je Rozi visoka 175 cm, a Džejson 178 cm, ali čim ova lepotica obuje štikle deluje više od njega.

dzejson stetam
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svim ovim pričama popularni par ne pridaje značaj, a reklo bi se da uživaju u svojoj ljubavi i da su srećni kao prvog dana.

Uprkos tome, par je od samog početka vrlo tajanstven po pitanju svoje veze i sve detalje kriju kao zmija noge.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram kuća rozi hatington