ŠTA BI MUŠKARCI RADILI DA SU ŽENE NA 24h: 99% želi isto, a jedan bi "spavao sa svima da konačno zna gde greši sa curama"

Zanimalo nas je šta bi muškarci radili da mogu da budu žene na jedan dan, i odgovori su nas baš iznenadili. Iako je većina rekla isto, bilo je i kreativaca koji su nas pošteno nasmejali.

Shutterstock

Da li ste se ikada pitali "šta bi bilo kada bi bilo", odnosno, kakav bi vam bio život da ste se, primera radi, rodili negde drugde, ili pak, da ste suprotnog pola.

I ruku na srce, svi mi imamo različite percepcije o tome kako bi nam životi izgledali u tom slučaju, i kome bi bilo lakše ili teže - muškarcima ili ženama. Iinteresantno je da kada pitate devojke šta bi radile da su suprotnog pola, one bi vam dale odogovore poput - mogla bih da idem sama kasno noću bez straha, konačno bi me na poslu gledali ravnopravno i slično. A kada pitate muškarce dobijate ono "lako je vama devojakama... ja da sam žensko ja bih bio k***a"...

Naravno, mi smo rešili da proverimo tezu. Pitali smo muškarce šta bi radili kada bi postali žene na 24 sata i očekivano, 99% odgovora je bilo: "NE BIH ISPUŠTAO GRUDI".

Shutterstock 

Bilo je i onih koji bi se samozadovoljavali, što je takođe očekivano, kao i drugih koji bi jedva čekali da se skinu nagi i gledaju u ogledalu. No bilo je i kreativaca.

Pogledajte kakve su sve odgovore dali muškarci:

"Kapiram da bih pričao 23h".

"Izašao bih u haljini".

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

"Ne bih imao plan i život bi mi bio lakši".

"Naučio bih da zatvaram vrata od kola, ne bih 'hordovao' račune po pregradama od kola..."

"Ne bih vozio auto u rikverc".

"Prao bih sudove po čitav dan... i kukao".

Neki odgovori su nas i pošteno nasmejali. 

- Baš niko da napiše iskreno?

- Naravno da neće…

- To i ja gledam.

- I sad ja treba da ispadnem prostačina neka hvala ahahhahaha

- Svi smo fini ovde.

- Svi ovi moji mimo Fejsa su bili u fazonu da ne bi sa grudi skidali ruke i sa jos nečega. Tako da kapiram da su ovde ipak fini.

Wanted 

- Pa logično je probati ono što nikad nisi mogao, ako ništa drugo bar u naučne svrhe, da konačno razbijemo taj mit da li se više uživa kad si žensko ili muško.

- Kada čačkaš uvo prstom kome više prija i te fore.

- Svi zamišljamo kako bismo to sa prvim koga sretnemo na ulici, ali što duže razmišljam o tome, zaplet se sve veći pravi... Prvo, taj sa ulice bi te oterao u fazonu "beži bre tamo sidašice idi se leči"... a varijanta da to odradiš sa drugarom je još gora, nakon tih 24h biste obojica imali psihičke traume.

A komentari su se samo nastavili...

"Probati kako venera uziva..."

"Ud'o bi se bogato!"

"Pokušao bih da imam i porodicu i karijeru, dok mi svi govore kako oba radim pogrešno… i igrao se sa si**ma celi dan… jer.. booooobs. Realno".

"Promenio bih pol".

"Malo je 24h".

"Video bih makar jednom kako je to kada si u pravu za sve".

Pročitajte još: MARINA NAM JE OTKRILA KAKO SE OSVETILA DEČKU ZA PREVARU: Isprobala TikToku foru i bivši može samo da je kune (i plače)

"Konačno bih otkrio kako bre možete da provedete celi dan u shopping-u, čak i kada ništa ne kupite".

Shutterstock 

"Imao bih pms 24h i vadio se na to za sve".

"Gledao bih sebe golu celi dan".

"Ja bih se po***ao sa svim mogućim dostupnim muškarcima... čisto da, kada se vratim u muško, znam gde je greška, gde je vrhunsko uživanje, šta da radim, šta da kažem, šta da prećutim, gde sam muško, gde tunjavac itd... ukratko, j**o bi se 24h".

Da li vas je neki od odgovora iznenadio? Pišite nam u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"VOLIM DA MI MUŠKARAC BUDE AUTORITATIVAN!" Kaja Ostojić progovorila o svom ukusu za jači pol JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUME  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.