Da li ste se ikada pitali "šta bi bilo kada bi bilo", odnosno, kakav bi vam bio život da ste se, primera radi, rodili negde drugde, ili pak, da ste suprotnog pola.

I ruku na srce, svi mi imamo različite percepcije o tome kako bi nam životi izgledali u tom slučaju, i kome bi bilo lakše ili teže - muškarcima ili ženama. Iinteresantno je da kada pitate devojke šta bi radile da su suprotnog pola, one bi vam dale odogovore poput - mogla bih da idem sama kasno noću bez straha, konačno bi me na poslu gledali ravnopravno i slično. A kada pitate muškarce dobijate ono "lako je vama devojakama... ja da sam žensko ja bih bio k***a"...

Naravno, mi smo rešili da proverimo tezu. Pitali smo muškarce šta bi radili kada bi postali žene na 24 sata i očekivano, 99% odgovora je bilo: "NE BIH ISPUŠTAO GRUDI".

Šta bi muškarci radili da mogu da postanu žene na jedan dan.
Shutterstock 

Bilo je i onih koji bi se samozadovoljavali, što je takođe očekivano, kao i drugih koji bi jedva čekali da se skinu nagi i gledaju u ogledalu. No bilo je i kreativaca.

Pogledajte kakve su sve odgovore dali muškarci:

"Kapiram da bih pričao 23h".

"Izašao bih u haljini".

Neki mušakrci bi probali da izađu u haljini.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

"Ne bih imao plan i život bi mi bio lakši".

"Naučio bih da zatvaram vrata od kola, ne bih 'hordovao' račune po pregradama od kola..."

"Ne bih vozio auto u rikverc".

"Prao bih sudove po čitav dan... i kukao".

Neki odgovori su nas i pošteno nasmejali. 

- Baš niko da napiše iskreno?

- Naravno da neće…

- To i ja gledam.

- I sad ja treba da ispadnem prostačina neka hvala ahahhahaha

- Svi smo fini ovde.

- Svi ovi moji mimo Fejsa su bili u fazonu da ne bi sa grudi skidali ruke i sa jos nečega. Tako da kapiram da su ovde ipak fini.

Neki odgovori su nas baš nasmejali.
Wanted 

- Pa logično je probati ono što nikad nisi mogao, ako ništa drugo bar u naučne svrhe, da konačno razbijemo taj mit da li se više uživa kad si žensko ili muško.

- Kada čačkaš uvo prstom kome više prija i te fore.

- Svi zamišljamo kako bismo to sa prvim koga sretnemo na ulici, ali što duže razmišljam o tome, zaplet se sve veći pravi... Prvo, taj sa ulice bi te oterao u fazonu "beži bre tamo sidašice idi se leči"... a varijanta da to odradiš sa drugarom je još gora, nakon tih 24h biste obojica imali psihičke traume.

A komentari su se samo nastavili...

"Probati kako venera uziva..."

"Ud'o bi se bogato!"

"Pokušao bih da imam i porodicu i karijeru, dok mi svi govore kako oba radim pogrešno… i igrao se sa si**ma celi dan… jer.. booooobs. Realno".

"Promenio bih pol".

"Malo je 24h".

"Video bih makar jednom kako je to kada si u pravu za sve".

Pročitajte još: MARINA NAM JE OTKRILA KAKO SE OSVETILA DEČKU ZA PREVARU: Isprobala TikToku foru i bivši može samo da je kune (i plače)

"Konačno bih otkrio kako bre možete da provedete celi dan u shopping-u, čak i kada ništa ne kupite".

Neke muškarce zanima kako je to biti u shoppingu celi dan.
Shutterstock 

"Imao bih pms 24h i vadio se na to za sve".

"Gledao bih sebe golu celi dan".

"Ja bih se po***ao sa svim mogućim dostupnim muškarcima... čisto da, kada se vratim u muško, znam gde je greška, gde je vrhunsko uživanje, šta da radim, šta da kažem, šta da prećutim, gde sam muško, gde tunjavac itd... ukratko, j**o bi se 24h".

Da li vas je neki od odgovora iznenadio? Pišite nam u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"VOLIM DA MI MUŠKARAC BUDE AUTORITATIVAN!" Kaja Ostojić progovorila o svom ukusu za jači pol JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUME Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.