Danas, u 21. veku, čini se da su telefoni, mnogo više čak i od kompjutera, postali sastavni deo naše rutine. Gotovo kao da su nam prilepljeni za šake, poput virtuelnog pomoćnika koji ima odgovore na sva pitanja. 

I da, telefoni kriju mnoge tajne. Pogotovo kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Tako, koliko god da niste u fazonu da zadirete u tuđu intimu, i da niste ljubomorni, sigurni smo da ste makar jednom "zvirnuli" u to šta vaš partner piše (ili kome) ili  šta pretražuje (naravno, izuzetaka uvek ima).

Pitali smo muškarce šta pretražuju na internetu.
Shutterstock 

Nema sumnje da biste, kada biste otvorili search istoriju na Guglu pronašli sve i svašta. Nas je upravo to zanimalo, i to iz muškog ugla, pa smo zamolile nepoznate muškarce da nam pokažu šta to sve pretražuju i odgovori su nas, blago rečeno, šokirali. 

Da, bilo je onih klasičnih pitanja: kako da smršam, kako da nabacim masu, najbolji suplementi... ali se nismo tu zaustavile. Konkretno nas je zanimalo šta pretražuju kada je reč o muško-ženskim odnosima. 

Muškarci često guglaju kako da srede izgled.
Unsplash/ Anastase Maragos 

Tako je bilo mnogo primera u kojima su muškarci istraživali šta se dopada "nežnijem polu: da li devojke vole bradu, da li vole visoke momke, da li vole mišiće, da li vole ćelave, da li vole mlađe muškarce... 

Muškarce zanima i da li se ćelavost može rešiti.
Unsplash/Paolo Bendandi 

Bilo je i upita: kako da kosa poraste, kako da ne oćelavim, kako da brzo smršam... ali i onih koji su nas veoma zbunili poput: zašto muškarci nemaju menstruaciju.

Takođe, "jači" pol interesovao se i "kako da privuku devojke"; ali i "šta devojke vole da čuju", "šta devojke ne vole", "šta žene žele od muškarca", "kako da zavedem devojke" i slično, kao i posebno neodoljivo: "kako da joj uzmem broj telefona"

Muškarci se zanimaju kako da smuvaju devojke.
Shutterstock 

Međutim, u moru "nevinih" pretraga, ređale su se i neke koje vam se verovatno neće dopasti. Tako se mnogo njih raspitivalo "da li devojke vole (odnose) sa kondomom", "šta devojke pali" i slično, ali i ono što spada u manipulativne radnje, "kako da se devojka veže za vas", "da li muškarci treba da budu sa jednom do kraja života", "kako da smuvam mlađu", "kako da devojku odvedem u krevet", "da li su muškarci monogamni", "brak je neprirodan" i slično, kao i "da li muškarci stvarno treba da čiste kuću". 

Muškarci se pitaju i da li oni treba da čiste kuću ili žene.
Shutterstock 

Bilo je i onih koji su guglali određene probleme. "Zašto muškarac ne može da sv**i", "zašto muškarac gubi potenciju", "kako da odnos traje duže od 5 minuta", "kako da porastem", "kako da uvećam pe*is"... 

Muškarci pretražuju i zdravstvene probleme.
Shutterstock 

Muškarce je takođe zanimalo i "kako žene testiraju muškarce", "kako žene manipulišu", kao i "kako kriju kada su neverne", a bilo je i onih koji su se pitali "kako da ostave ženu", "kako da se pomirim sa devojkom", ali i ono što nas je posebno iznenadilo "kako da je oženim a ne volim je".

Muškarci se pitaju kako da ožene ženu koju ne vole.
Shutterstock 

S obzirom da smo ovo pitanje videli na nekolicini pretraga, nije nas mrzelo da ga upišemo na Gugl da bi nas dočekala gorka istina od čak 470,000 hiljada pretraga. Dakle, devojke pazite se za koga se udajete!

I za sam kraj ostale su i najšokantnija pitanja koja nam se nimalo nisu dopala poput: "Zašto muškarac ne treba da udari ženu kada ona njega udari", "kako da žena radi sve što hoćete", "kako udariti ženu a da se ne vide masnice", što nas je posebno potreslo, a da ovo pitanje nije usamljen slučaj svedoči i to što ima 404.000 pretraga na Guglu, gde se čak mogu i naći zasebni tekstovi o tome, što je posebno poražavajuće.

Pojedini muškarci guglaju kako da udare žene.
Shutterstock 

Tu se ujedno i završila naša anketa, a priznajemo da na neke odgovore zaista nismo bile spremne. Koje pitanje je vas najviše iznenadilo? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje i šta biste radile da u telefonu vašeg muškarca vidite da ovakve stvari istražuje na internetu?