PRAVILO "3 MESECA" PRESUDNO JE DA LI ĆE VAŠA VEZA OPSTATI Otkriva da li ćete raskinuti ili postoji šansa da uđete u brak

Kada je reč o vezama, pravilo "3 meseca" navodno nepogrešivo otkriva da li ćete imati zajedničku budućnost.

Šta je pravilo 3 meseca u vezi?
Shutterstock 

Kada uđu u vezu, i prorade "leptirići", logično je zašto mnogi odmah maštaju o zajedničkom životu, pa čak i braku. Sve je divno, bajno i sjajno, i izgleda kao da je samo nebo granica za vašu ljubav. Međutim, stvari ne ostaju uvek takve.

Nekad se uruše kad se najmanje nadamo i to već nakon nekoliko meseci, čime se potvrđuje da ništa ne može na silu, ma koliko da gajimo jake emocije. Stručnjaci kažu da je upravo pravilo "tri meseca" presudno za krah, odnosno budućnost veze.   

PRavilo 3 meseca određuje da li će vaša veza trajati.
Shutterstock 

Razlog je taj što, ma koliko da nekog "volite", vi ipak ne znate mnogo toga o njemu/njoj. Zbog toga se mnogi ljudi pitaju koliko je vremena potrebno da zaista upoznate osobu sa kojom se viđate i želite vezu i možda nešto više?

Prema rečima profesionalne savetnice za veze Ane Morgenstern, tri meseca je sasvim dovoljno dug period koji će vam otvoriti životne vidike - da li ćete ostati zajedno ili će vašoj vezi u nekom trenutku doći kraj.

Tri meseca je dovoljno da vidite da li ćete raskinuti.
Freepik/Freepik 

- Tri meseca u vezi je obično kada - ili podignete vezu na sledeći nivo i postanete ozbiljniji, ili odlučite da ljubav neće rasti i prekinete sve veze.

Savetnica takođe kaže da su tri meseca sasvim dovoljan period da saznate intimne stvari jedno o drugome, ali i da već počnete da razmišljate o budućnosti, čak i o zajedničkom životu.

Ako primetite da u ograničenom procesu upoznavanja (za tri meseca) niste kompatibilni, onda je vreme da svako svojim putem krene, piše 24sedam.

Bonus video:

Kosa i ljubavnik TikTok/sandrrah

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 2