JELKA NATAŠE BEKVALAC NAJMAGIČNIJA JE OD SVIH KOJE STE VIDELI: Nema ukrase, a opet je NAJLEPŠA - evo kako je iskopirate

Nataša Bekvalac okitila je novogodišnju jelku na poseban način i sigurni smo da ćete jedva čekati da ga iskopirate.

Instagram

Novogodišnja euforija nije zaobišla ni domove poznatih ličnosti koje se i ove godine gotovo utrkuju ko će imati lepšu dekoraciju i naravno, jelku. Međutim, čini se da je već sada pobedu odnela Nataša Bekvalac, čije nas je drvce ostavilo bez daha na prvi pogled. 

"Novosadska barbika" poznata je kao trendseterka, i to ne samo kada je moda u pitanju, već i kada je reč o enterijeru i dekoraciji, te ne čudi što je i novogodišnju jelku okitila sledeći jedan od napopularnijih načina u svetu.

Njeno drvce nema nijedan klasični ukras, ali je svejedno prelepo, upravo jer je pevačica ove godine rešila da isprati "tinsel tree" trend

Instagram/bekvalceva 

Reč je o kićenju jelke trakama, i sijalicama, a efekat je kao da se drvce "kupa" u ledu. Ovako nešto prilično je jednostavno i svako može da rekreira, a potrebno je samo malo strpljenja s obzirom da kićenje nešto malo duže traje.

No, morate priznati da je efekat božanstven! Kao iz bajke.

Instagram/bekvalceva 

Kako dobiti tinsel tree?

Za viralnu jelku postoji mnogo tutorijala, a mi smo pronašli video koji će vam savršeno objasniti kako da na ovaj način ukrasite novogodišnje drvce. 

Dakle, postoji više načina, a za ovako nešto potrebna vam je traka sa metalik resama. U zavisnosti od efekta, tako ćete i "cepati" trakice.

Pročitajte još: OTKRIVAMO NAJVEĆE TRENDOVE ZA NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU: Somotski ukrasi su #1 a od "suza anđela" ne postoji ništa lepše

A ukoliko vam treba još inspiracije, pogledajte u nastavku neke od najlepših primera koje smo pronašli na Pinterestu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA" Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira  Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!