Treći broj magazina WANTED + AURA POKLON je na kioscima

Od 15. juna na svim kioscima vas očekuje najnoviji, treći broj po redu, magazina Wanted koji vas poziva da se vratite prirodi.

Wanted

Tromesečnik ovog puta donosi inspirativne i zanimljive priče ljudi iz sveta lepote, mode, društvenog aktivizma, biznisa, umetnosti, kulture i lokalne zajednice. Svaki od njih posebno doprinosi sferi u kojoj se ističe.

Otkrili smo kako je izgledao Elonov muzički i životni put; šta naši Olimpijci očekuju od Tokija; Za koliko novca bi Nucci, Boyana i Relja uradili određene stvari; koji su nadolazeći fashion trendovi za ovo leto; Kako je Generacija Z ubila modnu industriju; Kako se naše poznate influenserke Lea Stanković, Anastasija i Tarot Babe nose sa svojim dermatološkim problemima i kako žive Romi u Beogradu.

Naslovnu stranu krasi manekenka Sofija Đorđević, koja se našla ispred objektiva Dušana Petrovića gde su nam zajedno demonstrirali kako treba nositi Adidas Stan Smith patike napravljene od recikliranih materijala. U nestvarnom pejzažu Rezervata prirode Zasavica, Sofija je dočarala ideal savremene devojke koja u svom oblačenju primenjuje ekološke principe i spremna je da se vrati prirodi.

Ne zaboravite da vas uz svaki broj magazina Wanted očekuje i AURA poklon!

Dobrodošli u naše treće izdanje.