ZAVIRITE NA NAJLEPŠE TERASE INSTAGRAMA: Otkrivamo kako možete napraviti oazu u stanu poput popularnih influensera

Ako ne pre, karantin nas je baš sada naučio tome koliki su luskuz zapravo terase. Postoje trikovi pomoću kojih svoju oazu možeš da središ tako da bude baš po tvom ukusu. Ovo će definitivno biti i letnji projekat u koji vredi investirati.

Shutterstock

Kafe u baštama omiljenih kafića nezamenljiv su letnji ritual. Promena okruženja za kojom vapimo opravdana je I neophodna. Međutim, dom će uvek ostati mesto na kom se osećamo najopuštenije.

Dok razmišljaš o preuređivanju ili makar uvođenju novih detalja u proctor na kom ćeš okupana suncem,
ili ipak u hladu, provoditi letnje dane – spremili smo ti niz ideja, iza kojih stoji naša talentovana dizajnerka, Ivana Popović.

Na osnovu Ivaninog Instagram profila lako je zaključiti da jereč o osobi vedrog duha, koja voli promene  - uvek nabolje, kao i nove boje, koje neretko unosi i u svoj dom. Ovog proleća, u periodu karantina, pratili smo na njenom profilu, poznatom pod nazivom mali_iv, promenu enterijera, tačnije terase koju je sprovela. Kao svaka do sad, i ova promena je bila priča za sebe, a ovako izgleda rezultat:

Ivana je svoje pratioce mnogo puta ohrabrila, ličnim primerom, da uz ideju I trud svačija mala bajka može
da postane stvarnost. Kada joj fali inspiracija – sama je često pronalazi na Pinterestu, a nekada i na drugim, kreativnim Instagram profilima. Neke od tih, lokalnih profila, sa zadovoljstvom je podelila, kao
najlepšu preporuku: