Ovan

Shvatićete da je izuzetno teško da rešite neka goruća poslovna pitanja i da ćete možda morati da promenite planove i prilagodite se trenutnim okolnostima. Ukoliko ste sami, na pomolu je romansa sa osobom koju ćete sresti na putu. Unosite dovoljnu količinu tečnosti, ali ne u vidu gaziranih napitaka i alkohola, jer vam to sada zaista nije neohodno.

Bik

Prihvatite tempo događaja i okolnosti, te pokušajte da se prilagodite, jer na mišiće nećete uspeti ništa da postignete. Ukoliko ste u vezi, postoji mogućnost nastanka tajne veze, to vam može doneti dodatne komplikacije sa partnerom. Ako ste započeli rigoroznu dijetu ili želite sebi da nametnete drugačiji rezim ishrane – sada je pravi trenutak za to.

Blizanci

Slobodno računajte da je pred vama jedna naporna nedelja, jer vas čekaju problematične saradnje, loš odnos sa šefovima i nemogućnost da pokrenete one stvari koje ste planirali. Po nekom nepisanom pravilu, trebali bi ste biti otvorenog uma za sva dešavanja na ljubavnom planu. Očekujte probleme sa urogenitalnim traktom. Povedite računa o svom imunitetu.

Rak

Do kraja nedelje dobijate šansu da pokrenete nove poslove i ostvarite jak finansijski momenat. Ne brzajte sa odlukama i pokušajte da se prilagodite partneru. Zbog obaveza i nedostatka vremena uglavnom ćete se truditi da u prolazu pojedete nešto s nogu. Nećete mnogo birati, samo da zadovoljite trenutnu glad.

Lav

Morate dobro pratiti šta se dešava kako ne bi ste pogrešili u presudnom trenutku. Možda ćete morati da donesete tešku emotivnu odluku – sadašnji partner ili neko iz prošlosti za kim još uvek čeznete. Stoga se potrudite da održite dobru kondiciju i zdravlje. Uvek je bolje sprečiti nego lečiti.

Snaga, ipak, nema alternativu
Shutterstock Snaga, ipak, nema alternativu

Devica

Bićete posvećeni onome od čega se živi i borbi za materijalnu stabilnost. Osećaj da u nekim stvarima tapkate u mestu nestaće do kraja nedelje. Rastrzani ste na emotivnom planu. Ne donosite ishitrene, nagle odluke. Izbalansirajte ishranu – sada je prava prilika za to. To vam je neophodno, jer imate učestale tegobe sa varenjem, a i naslagali ste neke kilograme.

Vaga

Imaćete osećaj da se sve odvija u nekom usporenom tempu i da je potrebno mnogo više uloženog napora da bi ste rešavali situacije u kojima ćete se naći. U emotivnom delu očekuje vas da neke priče konačno rešite – ili ostajete zajedno zauvek ili idete svako na svoju stranu. Dugotrajno sedenje na poslu i kod kuće pred TV-om loše deluju na vašu kičmu, nervni sistem i vene. Aktivirajte se!

Škorpija

U ovu nedelju ulazite pod dosta nepovoljnim okolnostima, pa računajte na veliku borbu za poslovnu i materijalnu stabilnost. Ukoliko ste u vezi, obratite pažnju da ne dođe do fatalne privlačnosti sa kolegom, poznanikom ili prijateljem, jer vas to može dovesti u nepoželjne situacije iz kojih bi ste se teško izvukli. Očekujte tegobe sa urogenitalnim sistemom, krvnim sudovima, kičmom i nogama.

Strelac

Sve vezano za posao i finansijsku stranu života se zahuktava, ali ce biti teško da postignete zadovoljstvo i stabilnost. Ukoliko ste u vezi, posvetite se partneru. U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i na neki način ste zapostavili jedno drugo. Donekle vam je oslabljen imunitet.

Jarac

Shvatićete da ne možete da nastavite dalje i napredujete, ako prvo ne završite obaveze koje vučete iz prethodnog perioda. Jarčevi koji su u ozbiljnoj vezi, moraju da znaju da će im ova nedelja proci u trzavicama, nerazumevanju, netoleranciji. Nemojte biti neodgovorni prema sebi, naročito kada je zdravlje u pitanju. Moguć je pad imuniteta.

nedeljni horoskop
Unsplash 

Vodolija

Vaša energija biće prigušena i verovatno ćete biti povučeni, usmereni samo na ono što je vama bitno i spremni da napravite kompromise da biste ostvarili ono što želite. Postoje velike predispozicije za tajne odnose ili paralelne priče i kod slobodnih i kod onih koji su u emotivnim vezama. Budite oprezni, da ne bi ste bili otkriveni. Zahvaljujući društvenim okupljanjima, kao i pozivima za poslovni ručak ili večeru, teško održavate svoj režim ishrane.

Ribe

Primetićete i sami da je trud koji ulažete u svoje poslovne obaveze dosta veliki, ali da teško dolazite do onoga što želite. Ukoliko niste opterećeni prošlošću, a slobodni ste, ono što je naglašeno kod vas, su mogućnosti za neobavezne veze i neopterećujuće priče. Pokažite svoj čvrst karakter. Obećajte sebi već danas da ćete promeniti svoj način zivota i potrudite se da se uvek osećate dobro.

Više o horoskopu pročitajte OVDE.