Verujemo da je mnogo onih koji jelku nisu još raskitili, što je odlična stvar ukoliko želite da privčete finansijsku sreću i uspeh u svoj dom. 

Već smo vam pisali o "trikovima" kojima ćete privući blagostanje u 2024. izborom ukrasa, ali verujemo da niste znali da, prema verovanju, neki ukrasi mogu biti nešto poput amajlije i tokom čitave godine. 

Kako para nikad dosta, nije zgoreg da i na ovaj način "emitujete" svoje želje svemiru, te da i tako privučete sjajne poslovne prilike koje potencijalno mogu biti više nego isplative.

Neku ukrasi donose sreću.
Pexels/Element5 Digital 

Da biste privukli novac u toku cele godine, potrebno je, prema feng šuiju, da sačuvate jednu šišarku sa jelke i da je držite tako da bude okrenuta prema jugoistoku jer na taj način otvarate protok energije i privlačite dobre poslovne prilike. 

Takođe, ukoliko vašu jelku niste ukrasili šišarkama feng šui stručnjaci kažu da mogu poslužiti i zlatni ili srebrni ukrasi, s obzirom da se veruje da određene boje imaju svoju simboliku.

Zlato ili srebro simbolizuju uspeh, novac, božanstvo, moć, uspeh, samopouzdanje, blagostanje, kao i veće samopouzdanje.

Zato je savet da sačuvate jedan do sledeće godine u nekom ormaru ili na polici. Da li "radi", ne znamo, ali ništa ne košta da probamo. Uostalom, ko bi se bunio za nešto više novca na računu? 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Feng šui trik koji privlači sreću i blagostanje u dom Tik Tok

Izvor: Wanted J. S.