Ovog decembra u BEO Shopping Centru sve posetioce očekuje uzbudljivo praznično raspoloženje koje će vas inspirisati da svojim najbližima poklonite one stvari i trenutke koje će zauvek pamtiti.

Raskošna novogodišnja dekoracija centra, praznične postavke i elementi za porodične fotografije, najslađe maskiranje u Deda Mraza i njegove pomoćnike, pakovanje poklona, i naravno nezaobilazni praznični popusti učiniće da BEO postane vaš drugi dom i dobri duh Nove godine. 

Ali ove godine BEO donosi i mnogo više! Ove godine BEO SHOPPING CENTER zajedno sa svojim posetiocima donosi osmehe na lica najmlađih koji borave u Domu za decu i omladinu „Moše Pijade“ u Ustaničkoj ulici 19, koji je jedan je od šest objekata Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine, koji se brine o deci bez roditeljskog staranja. Sve što je potrebno da uradiš jeste da doneseš nove igračke na našu postavku u prizemlju centra, pored supermarketa Maxi, dok će BEO, zajedno sa glumcem Milanom Marićem, organizovati da mališani uz najlepše trenutke i uz vaše poklone, uđu srećni i raspoloženi u novi godišnji ciklus.

HAJDE DA OVO BUDU PRAZNICI KOJE ĆEMO PAMTITI I VREME KADA BRINEMO O NAŠOJ DECI!