Jedna od dokazanih formula za lepo dizajniran prostor je ulaganje u ključne delove i dopunjavanje efektnim detaljima koji ne moraju nužno da budu skupa investicija. Ovo posebno važi kada se u kućnoj ponudi 'high street' brendova mogu pronaći veoma pristupačni detalji inspirisani aktuelnim trendovima u dekoraciji.

Jedan od brendova koji u svojoj ponudi često ima zabavne detalje je Sinsay, a aktuelna kolekcija za zimske dane krije zaista sjajne ulove u stilu onih koje možete videti u dizajnerskim enterijerima. Inspirisani aktuelnim trendovima, udobnom estetikom za hladne dane i minimalističkim pristupom, pročešljali smo ponudu i pronašli čak 8 komada koji će vas iznenaditi i cenom i izgledom.

Prvo na listi je svakako belo ćebe sa resama prirodne teksture. 'Pokrivači' su neizostavan detalj mnogih dizajnerskih prostora, posebno kada su u pitanju 'scenske' prostorije. Ležerno prebačena ćebad na garnituri daju osećaj udobnosti, življenja u prostoru, dodatnu teksturu i sloj na sofi, fotelji ili krevetu.

Stoga, kako biste ovaj neodoljivi trend ugradili u svoj prostor, možete koristiti ove manje dekoracije koje će oplemeniti svaki dom.

Ručke za peškire

peškir.jpg
SINSAY 

 Ćebe

ćebe.jpg
SINSAY 

 Jastuci

jastuk.jpg
SINSAY 

 Možda će vas zanimati: 7 TRIKOVA ZA PREUREĐENJE KOJE TREBA NAPRAVITI PRE ZIME: Osvežite svoj dom sa stilom bez mnogo novca

Lampe

lampa.jpg
SINSAY 

 Podmetači za čaše

čaše.jpg
SINSAY 

 Tepih i jastučnica

saksija (1).jpg
SINSAY 

Vaze

saksija.jpg
SINSAY 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

Ikea ogledalo Instagram/karo_urzadza

   Izvor: Wanted A.N.