Već petnaest godina, poznata manekenka uživa u društvu poznatog arapskog šeika s kojim je izgradila veliku porodicu, a njihov dom je izuzetno luksuzan.

Jelena bin Drai, nekada poznata kao Jelena Jakovljević, Mis Jugoslavije i zvanično najlepša žena u državi, odavno je napustila svoju domovinu.

Još kao veoma mlada, započela je internacionalnu karijeru u modelingu nakon vodeće titule u Milanu 2001. godine. Preselila se u Dubai, gde je postala jedna od najuspešnijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Jelena bin Drai sa suprugom šeikom
Instagram 

U tom novom svetu, susrela se sa Saidom bin Draiom, čovekom svog života, i 2007. su stupili u brak na grandioznoj ceremoniji koja je okupila oko 300 uglednih gostiju.

Danas, par uživa u idiličnom porodičnom životu sa četvoro dece: Asjom, Hilalom, Hamdanom i Rašidom, smešteni u raskošnoj vili kakvu obično povezujemo sa arapskim visokim društvom.

Kako izgleda dom Jelene bin Drai?

Jelena bin Drai već neko vreme nije aktivna na Instagramu, a i kada je bila, pažljivo je delila deliće svog svakodnevnog života. Iz tog razloga, nismo imali mnogo prilika da zavirimo u njihov dom, ali svaki put kad smo to učinili, ostali smo bez reči.

Prema pisanjima medija, životni prostor Saida i Jelene bin Drai je glamurozna vila na obali mora, opremljena ogromnim bazenom koji im pruža mnogo prilika za opuštanje i osveženje u toplim danima. Okružena zelenilom i raznobojnim cvećem, vila pruža prelep pogled.

Manekenka je jednom prilikom podelila da u njihovom dvorištu borave i tzv. dekorativne kokoške, koje dodatno čine ambijent zanimljivim.

Što se tiče nameštaja, Bin Draijevi su uredili svoj dom kombinujući moderno i klasično, pri čemu dominira bela boja, uz druge svetle tonove.

Iako je vila opremljena sa luksuzom, zrači i porodičnom toplinom, što jasno ukazuje na posvećenost udobnosti, sa mnogo komfornih sofa i jastučića.

instagram/ jelena bin drai Dom Jelene bin Drai i šeika

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

JELENA BIN DRAI U DUBAIJU LUDUJE UZ SRPSKE HITOVE Amtv

   Izvor: Wanted/ A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!