Na Međunarodni dan štednje, kada većina potrošača razmišlja isključivo o novcu, budite mudri i razmislite o tome kako da vaš dom učinite energetski efikasnim i održivim, što će sa sobom doneti i uštede novca.

Kompanija Hisense kroz svoju ponudu premijum uređaja za celo domaćinstvo omogućava da sinergijom pametnih kućnih aparata napravite korak u pravom smeru i učinite svoj životni prostor praktičnijim, modernijim i efikasnijim u svakom smislu.

Hisense 5S mašine za pranje veša

Hisense 5S za pranje veša (model od 10,5 i 12 kilograma) je ekološki prihvatljivija. Sama “dozira“ koliko će tečnog i omekšivača iskoristiti tokom ciklusa pranja. Doziranje će biti izvršeno u zavisnosti od količine veša, pomoću nove Auto dosing opcije. Sve što je potrebno jeste napuniti pregradu za doziranje deterdženta do jedan litar i omekšivača do pola litra jednom mesečno i prepustiti dalje odluke mašini.

Hisense mašina.
Promo 

Isto važi i za potrošnju vode i električne energije (A klasa), kojih se koristi manje u odnosu na ranije generacije, a za isti ili bolji rezultat pranja. Posebni senzori mere težinu veša i na osnovu toga isporučuju optimalnu količinu deterdženta, omekšivača i drugih resursa.

Hisense je pametna mašina za pranje.
Promo 

Ova mašina je, takođe, i pametna: ugrađeni senzori visoke preciznostiprate količinu i temperaturu preostale vode, automatski prilagođavajući vreme pranja, što dovodi do uštede vremena i energije.

Hisense Energy Nordic klima uređaji

Inverter klima uređaji već neko vreme su izuzetno popularni u našoj zemlji, a modeli Hisense Energy Nordic linije idu korak dalje i donose zdraviji i čistiji vazduh i kada greju i kada hlade.

Hisense Energy Nordic linije idu korak dalje i donose zdraviji i čistiji vazduh i kada greju i kada hlade.
Promo 

Korišćenjem inverter klima uređaja izbegavaju se nagle promene sobne temperature, nema čestog uključivanja i isključivanja, pa dok se grejete ili hladite, vi zapravo štedite električnu energiju. Inverter motori omogućavaju grejanje čak i na veoma niskim spoljnim temperaturama, čak do -25°C, a spoljna jedinica ima grejač, koji sprečava smrzavanje i štiti od mogućih novih ulaganja u popravku ili zamenu.

Hisense klime štede energiju.
Promo 

Hisense kompanija HI-NANO inovacijom u okviru Energy Nordic linije podiže lestvicu očuvanja zdravlja. HI-NANO su efikasni plazma joni, koji generišu milion tih čestica po kubnom centimetru, u poređenju sa običnom plazmom koja generiše od 0,4 do 0,6. Zbog svoje jake emisije u stanju je da efikasno eliminiše 99 odsto čestica H1N1 virusa za dva sata, što u ovom trenutku, kad je korona ponovo u zamahu ima izuzetno povoljan značaj za sve koji borave klimatizovanom prostoru.

Hisense klime čuvaju zdravlje.
Promo 

Osim uštede zbog samog motora i deklaracije najvišim A+++ radnim razredom (i za grejanje i za hlađenje), Hisense Energy Nordic klima uređaji imaju do 80 odsto manju potrošnju struje u režimu mirovanja, od samo jednog vata, a za rad koriste zeleniji i održiviji R32 gas. R32 je ekološki gas sa većim kapacitetom hlađenja na istoj zapremini, što znači da je potrebna manja količina sredstva za hlađenje u svakom uređaju, pa se tako smanjuje i globalno zagrevanje.

Hisense klime se same čiste.
Promo 

Hisense 5S mašine za pranje veša, kao i Energy Nordic klima uređaje možete kontrolisati i upravljati njima i sa udaljenog mesta, pomoću aplikacije, kako biste ih uključili u vreme koje je najpodesnije vama ili kada želite van doma da aktivirate ciklus pranja tj. da ugrejete ili rashladite kuću.

Ove i sve druge kućne aparate Hisense kompanije možete da pogledate u Hisense / Gorenje Studijima širom Srbije, kod mnogobrojnih prodajnih partnera ili na Hisense Srbija sajtu, na kojem možete i da kupite uređaje onlajn. Posebna pogodnost, dostupna svim potrošačima, je produžena garancija i druge atraktivne promocije, koje kompanija Hisense svakodnevno ima za različite tipove proizvoda.