Prema medijskim izveštajima, Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su kupili stan vredan 400.000 evra, a pevačica je više puta pokazala delove svog novog doma.

Iako su oboje poznate ličnosti s ozbiljnim karijerama koje zahtevaju česta putovanja, najviše vole vreme koje provode u svom domu sa svojom ćerkicom Katjom. Zato su se potrudili da njihov stan bude pravo porodično gnezdo.

Screenshot 2023-10-22 141726.png
Instagram 

Kaća je angažovala stručnjake za uređenje nekretnine kako bi sve bilo po njenom ukusu. Nameštaj u stanu krasi pastelne boje sa zelenim detaljima.

Na jednoj od priča na društvenim mrežama, pokazala je deo dnevnog boravka sa prelepim kristalnim lusterom, a iz stana imaju predivan pogled na jedan od najlepših zalazaka sunca u gradu.

Screenshot 2023-10-22 141825.png
Instagram 

Podsetimo, Katarina Grujić i Marko Gobeljić su se venčali 2. juna prošle godine u Hramu Svetog Save, a nakon glamuroznog svadbenog slavlja, posvetili su se uređivanju svog novog luksuznog doma na Novom Beogradu.

printscreen/instagram Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Blic