Svet kakav mi poznajemo se konstantno menja jer integracija novih tehnologija sve više utiče na promenu načina na koji živimo. Istraživanje o tome kako nove tehnologije i ideje mogu fundamentalno da promene našu svakodnevicu i način na koji vodimo svoje živote biće predstavljeno kroz panel diskusiju na ovogodišnjem IFA sajmu, u saradnji sa magazinom TIME 100.

Kompanija je započela putovanje koje istražuje integraciju tehnologije, mode, održivosti i načina života. Na pitanja kako je razvoj tehnologije promenio način života ljudi, kako tehnologija preoblikuje buduću modu i stil života, osvrnuli su se odabrani modni znalci tokom diskusije TIME – Lifestyle of Tomorrow.

Nekoliko sjajnih kreativaca je zajedno sa kompanijom HONOR govorilo o tome šta pokreće životni stil nekog budućeg vremena, kao i o novim konceptima budućnosti. Sagovornici koji su učestvovali u diskusiji su Giles Deacon – dizajner u kompaniji Gilrs Deacon Group, Bram Van Diepen – direktor dizajna u kompaniji BURRBERY Menswear i Anne-Marie Tomchak – novinarka i bivša urednica magazina Vogue.

Honor diskusija.
Promo 

Kompanija HONOR je ovom prilikom najavila lansiranje koncepta telefona koji pomera granice u tehnologiji i modi, a zvanično će biti predstavljen na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu. Ceo video biće premijerno predstavljen na zvaničnom HONOR IFA Keynote-u 1. septembra u 10h po srednjeevropskom vremenu.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:
https://www.facebook.com/HonorSrbija/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr
https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured
https://www.instagram.com/honorglobal/
http://www.youtube.com/c/HonorOfficial