Kupatilo je prostorija u domu koja često ne dobija dovoljno pažnje kada je u pitanju dekoracija i estetika kao što to dobija dnevna soba. Međutim, čak i najmanje promene mogu doneti veliku transformaciju. Prepustili smo se online prodavnicama čiji brend uživa i home odeljak i pronašli neke pozitivne promene u izgledu vašeg kupatila koje če vas inspirisati da unesete luksuznu notu u svoj dom.

Omiljeni brendovi već su izbacili nekoliko noviteta upravo za kupatilo, a kako smo na pragu jesenskih dana spremni smo ''moody' nijanse uvesti kroz detalje u svoj dom. Tako smo u novim kolekcijama Pepco, H&M Home i Sinsay Home-a uspeli da pronađemo nekoliko sitnica koje su idealne za stvaranje udobne, luksuzne atmosfere uz koju će svako kupatilo postati prava spa oaza.

Obnovite kolekciju peškira

Ujednačen dizajn peškira možda zvuči banalno, ali čini razliku ako vam stoje na vidljivom mestu su zapravo i svojevrsna dekoracija. Pokušajte složiti ujednačen set većih peškira za tuširanje i manjih za brisanje ruku i videćete instant promenu u kupatilu. Bordo i tamno zeleni koji se nalaze u Pepco kolekciji, kao i ovi zeleni iz H&M Home odeljka, odlična su opcija ako ste ljubitelji luksuzne estetike.

pepco.PNG
pepco 

hmgoepprod (19).jpg
H&M 

Drveni elemenit

Set peškira izgledaće dobro u minimalističkom prostoru, u kombinaciji s drvenim elementima koji su prvi izbor materijala kada je reč o kupatilima. Korisni dodaci mogu biti organizatori u kojima možete čuvati sve sitnice od tupfera, štapića za uši do šnalica, gumica, kao i držači za peškire sa crnim detaljima.

sds.PNG
SINSAY 

sinsayy.PNG
SINSAY 

Zlatni detalji

Ukoliko želite da unesete smele detalje u svoj dom, jedan od načina je upotreba zlatnih detalja. Mi smo pronašli u Pepcu stalak za wc papir i stojeće dvostrano ogledalo.

pepcoo.PNG
pepco 

peppc.PNG
pepco 

Stylish korpa za veš i otičar

Možda nekome nebitna stvar, ali definitivno su jedne od onih koje zauzimaju veći deo prostora te i logično zahteva estetičan izgled. Ovoga puta za oko su nam zapeli komadi minimalističkog dizajna.

hmgoepprod (18).jpg
H&M 

sin.PNG
SINSAY 

Korpa za smeće

dgfh.PNG
SINSAY 

Zavesa za tuš kabinu

Takođe jedna od stvari koja podiže izgled kupatila u trenu.

ss.PNG
SINSAY 

Dekoracija - vaza, biljka, veštačko cveće

sinsa.PNG
SINSAY 

Bonus video

Ideje za uređenje kupatila

Ideje za uređenje kupatila TikTok/ whataboutdesign