Nije tajna da Nina Badrić u poslednje vreme izgleda bolje nego ikada. Pevačica je nedavno proslavila 51. rođendan, ali izgleda gotovo isto kao na početku karijere.

Nina trenutno boravi na Hvaru, odakle svakodnevno objavljuje fotografije na kojima je vidimo kako uživa u ljetnim radostima. Sada je podelila i video koji je montirala kao svojevrsni rezime svog leta.

Vidimo kako pevačica sa svojim društvom uživa na moru, a na snimku se smenjuju kadrovi hrane, što je Ninin must-have tokom leta. Naime, Ninina letnja ishrana se sastoji od paradajza, krompira, ribe, maslinovog ulja, škampa i dosta raznovrsnog povrća.

Šta jede Nina Badrić?
instagram/ badrich 

Inače, jedno od Nininih omiljenih jela kojem se uvek rado vraća je boranija. Često ih jede kao salatu u kombinaciji sa krompirom, a kao glavno jelo uz njih najviše voli da jede ribu.

Podsetimo, Nina svoj mladalački izgled i vitku figuru duguje velikoj promeni inspirisanoj Novakom Đokovićem. Naime, ona je pre više od dve godine izbacila iz ishrane hranu životinjskog porekla, a ponekad pojede malo ribe i kaže da se nikada nije osećala bolje.

„Otkako se ovako hranim, telo mi je u ravnoteži, koža i kosa su mi sjajne, a imam milion puta više snage i energije u odnosu na sve prethodne godine kada nisam toliko razmišljala o tome šta da jedem. Pratim ishranu Novaka Đokovića već duže vreme i mnogo meni bliskih ljudi koji se ovako hrane godinama i sve zaista ima smisla.

Nina Bardić Instagram/badrich

Moja snaga se udvostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, energično, vedro, snažno i preporučujem svima da zdravom ishranom podignu imunitet i tako se kilogrami tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a dobrobiti ove vrste ishrane su zaista neprocenjive za naše zdravlje i život“, rekla je Nina uz objavu na Instagramu.

Više fotografija pevačice pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Nina Badrić je smršala od kako je promenila ishranu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!