Gorski Hotel & Spa je postao sinonim za luksuz, besprekornu uslugu i podizanje standarda hotelijerstva kako na Kopaoniku, tako i u regionu. Raskošan i elegantan, nudi nenadmašan planinski doživljaj obogaćen brojnim sadržajima za opuštanje i uživanje tokom cele godine.

Uistinu, Gorski hotel & spa ima sve što se očekuje od jednog modernog i luksuznog hotela na destinaciji kao što je Kopaonik a ovo mišljenje dele i gosti ljubitelji planine i leti i zimi, koji se vraćaju iz sezone u sezonu, a iza njega stoji niz uspeha koji je ostvario tim posvećenih profesionalaca, čija energija je neiscrpna.

Na raspolaganju vam je pregršt sadržaja među kojima su vožnja kvadovima ili časovi jahanja u prirodi koji su postali gotovo neizostavan deo boravka na Kopaoniku svakoga ko je u potrazi za uzbuđenjem. Paketi hotela Gorski osim časova jahanja i kvad avantura obezbeđuju i korišćenje zabavnih sadržaja Avantura parka koji uključuju bob na šinama i vožnju žičarom do Pančićevog vrha. Ako vam je srce već zakucalo brže onda je ovo vaša doza idealnog letnjeg odmora na planini.

Gorski Hotel & Spa
Gorski Hotel & Spa 

Ukoliko je vaša potreba porodični odmor i želite da deci priuštite iskustva koja su malo drugačija od onih koja stiču tokom odrastanja u gradu, obradovaće vas činjenica da hotel Gorski u ponudi ima porodični paket u koji je uključen izviđački kamp za decu. Uz druženje i boravak u prirodi, deca će steći nove veštine poput vezanja čvorova, streličarstva i učiti kako da zapale logorsku vatru.
Svima nam je nekada potreban odmor gde ćemo dopustiti sebi da leškarimo i da nam drugi ugađaju a Gorski spa vam nudi upravo tu mogućnost. Spa centar se prostire na preko 1000 kvadratnih metara sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom gde je voda konstantne temeprature od 35 stepeni uz nestvaran pogled na prirodu. Ovde možete da se opustite i u punoj privatnosti uživate u plivanju ili jednostavno odmarate sunčajući se uz ivicu bazena. Posebna relaks zona osmišljena je za sve koji svakodnevno provode po nekoliko sati u saobraćaju, za kompjuterima i pod stresom. Ako se odlučite da velnes spojite sa prirodom i posvetite se sebi, upravo takav paket uključuje specijalne spa masaže, čas joge, vožnju žičarom...

Gorski Hotel & Spa
Gorski Hotel & Spa 

GASTRO UŽITAK

Nakon sadržajnih sastanaka, preporučujemo vam gastro doživljaj, koji je bez premca u našem restoranu La Pista, koji nudi savršenu kombinaciju najboljih lokalnih ukusa i italijanske kuhinje. Kao što ime nagoveštava, restoran se nalazi na ski stazi Malo jezero, u okviru hotela. Ambijentom La Piste dominira prirodno drvo i širi se poznati miris planine. Kamin, prigušeno osvetljenje, terasa, pogled na staze. Celokupna ponuda La Piste je pravi dragulj, ako se uzme u obzir da se sve namirnice koje se koriste za pripremu jela u ovom restoranu uvoze direktno iz Italije. Poseban segment restorana je vinska ponuda, koja sadrži više od 100 etiketa italijanskih i francuskih vina, a vrhunski tim somelijera napraviće nezaboravno iskustvo uparivanja hrane i vina za ceo vaš tim.
Ukoliko želite malo opušteniju atmosferu, onda je za vas Ofyr table, idealan za grupna druženja sa prilikom da okusite hranu koju zajedno sa našim kuvarima možete pripremati na svežem planinskom vazduhu.
Spoj prirode, vrhunske usluge, komfora, i raznolikost ponude Gorski hotela & spa ne mogu vas nikako ostaviti ravnodušnim.