Slavna pevačica i glumica Dženifer Lopez poznata je po svom istančanom modnom stilu i bezvremenskoj lepoti, te ne čudi što je mnogima inspiracija. Međutim, verujemo da mnogi nisu znali da latino diva ima podjednako dobar ukus i kada je reč o uređenju prostora. 

Ona je u više navrata pokazala delove svog raskošnog doma koji ostavlja "cosy" utisak, bez previše detalja, ali mnogima je posebno privuklo pažnju njeno kupatilo. A kad kažemo mnogima, zaista to mislimo, jer su se, nakon što je objavila video upravo iz ove prostorije u kući gde je pokazivala rutinu nege, oglasili i brojni dizajneri enterijera kojima je posebno zapao za oči jedan detalj. 

Kupatilo Dženifer Lopez je neutralni raj. Cela prostorija je obavijena bež mermerom sa prelepim braon šarama, stvarajući topao, prirodan izgled. Bela boja na zidovima i okviru vrata samo doprinosi miru, a staklena vrata za tuš kabinu oivičena hromiranim ramom donose moderniji dodir. Međutim, ako malo bolje pogledate videćete i veoma iznenađujuć detalj upravo u tuš kabini - veliki prozor. 

Dženifer Lopez ima prozor u kupatilu.
instagram/jlo 

Iako je prozor za tuširanje dugo bio kontroverzna karakteristika, stručnjaci za dizajn se slažu da prednosti prozora kraj kade ili kabine za tuširanje uveliko nadmašuju potencijalnu zabrinutost.

Jedan od najpoznatijih dizajnera enterijera Mohamed Ahmed kaže da je prozor u prostoru za tuširanje savršen način da unesete prirodno svetlo u vaše kupatilo. On navodi da "mali prozor u tušu može da unese osvetljenost i učini da prostor bude prozračniji."

Sa njim je saglasna i dizajnerka enterijera Jana Robinson: "Prozor pod tušem će osvetliti i dati iluziju većeg prostora. Može dati uzvišeni element dekora u dizajn vašeg kupatila. To je divan način da dobijete prekrasan pogled."

U slučaju Dženifer Lopez, prozor u tuš kabini naglašava reflektujuća svojstva njenih prelepih smeđih mermernih zidova i čini da kupatilo izgleda veće i svetlije.

Ipak, neki se ne slažu sa ovakvom postavkom, i ističu nepraktičnost, pogotovo u gradovima. "Ovako nešto je dobar izbor ako imate prostrano dvorište i sigurni ste da vam niko ne viri u kupatilo, ali u gradovima, ovo možda i nije dobra ideja, čak i ako izaberete odgovarajuća stakla", glasi jedan od komentara stručnjaka. 

Mišljenja su, svakako, podeljena, te pozivamo i vas da glasate u našoj anketi da li vam se ovako nešto čini kao dobra ideja.

Bonus video:

Dženifer Lopez bez šminke Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!