Naša najpoznatija influnserka Tamara Kalinić poznata je po istančanom modnom ukusu, zbog čega i jeste među najcenjenijim u svom poslu, a očekivano, estetiku svojih outfita primenila je i u svom domu.

Tamara Kalinić uredila je dom po poslednjoj modi.
printscreen/youtube/tamarakalinic 

Ušuškana oaza u Milanu odiše italijanskom prefinjenošću i modernim luksuzom, a iako Tamara nema običaj da radi takozvane "room tour-ove" i slično, pogotovo nakon pljačke koja se odvila pre dve godine, detalje njenog raskošnog doma ipak možete videti kako na Instagramu, tako i u njenim vlogovima na Jutjubu.

Popularna lepotica pazila je na svaki detalj, te u njenom domu preovlađuju svetli tonovi. 

Moderna modularna sofa u bež i tamno braon tonovima savršeno se uklopila uz mermerni sto na kojem su, očekivano, modne biblije.

Detalji posebno privlače pažnju poput svežeg cveća, sveća i umetničkih radova. Naravno, ne smemo zaboraviti ni fantastičan garfderober na kojem bi joj, sigurni smo, pozavidele i svetske zvezde, a još kadrova njenog fantastičnog stana pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

printscreen/youtube/tamarakalinic Pogledajte kako izgleda dom Tamare Kalinić u Milanu.

Bonus video:

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!