Za ostatak sveta, uvek je bilo teško, ako ne i nemoguće, odrediti šta francuski stil čini tako neodoljivim. Isto se može reći i za način na koji uređuju i dekorišu svoje domove u Francuskoj. Kao i njihova odeća, šik francuski enterijer ima izvesnu nonšalantnu notu. Komadi u njihovim domovima izgledaju nasumično izabrani i ukombinovani, ali uvek uspevaju da odišu tom neodredivim cool vibeom.

Iznenađujuće, ovi komadi uključuju nameštaj koji možda već posedujete. Iako možete očekivati da će francuski influenseri izbegavati trendove i krenuti svojim putem, njihovi Instagram nalozi dokazuju da ne samo da su svesni stvari koje vole dame širom sveta, već i primenjuju mnoge od njih.

Najbolji primer za to je dobro poznati (i često dokumentovani) trend ukrasa u obliku tela, koji je eksplodirao velikim delom zahvaljujući dizajnerki Anisi Kermiče i njenim sada sveprisutnim vazama. Ako ste mislili da će Francuzi biti imuni na ovaj trend, prevarili ste se. U stvari, čini se da njihova opsesija keramikom, koja oponaša siluetu ženskog tela, ne poznaje granice.

Pored njih, od najotmenijih stanovnika Francuske možete otkriti i neke manje očekivane stvari. Na primer, sjajni skulpturalni stolovi se trenutno mogu videti svuda u njihovim domovima.

Bez obzira na to da li je home decor koji favorizuju francuski influenseri već popularni širom sveta ili tek treba da postanu, ostaje činjenica da stanovnici ove zemlje uvek uspeju da ih stilizuju na najotmeniji način koji se može zamisliti.

Žičana rasvetna tela

Nameštaj od trske

Dekor u obliku tela

Modularni svećnjaci

Skulpturalni stolovi

Štrukatura

3 greške u uređenju enterijera tiktok/erinvsdesign