Tijana Dapčević sinoć je blistala na sceni na izboru za "Pesmu Evrovizije". U neobičnoj ružičastoj haljini sa šljokicama i resama podsećala je na svetske zvezde, zbog čega komplimenti nisu izostali, a mnogima nije promaklo ni da je pevačica svoju liniju dovela do savršenstva. 

Tijana Dapčević pokazala je fantastičnu liniju na izboru za Pesmu Evrovizije.
ATA Images 

Naime, nije tajna da je i Tijana, kao i većina žena, u prošlosti kuburila sa kilogramima, pogotovo nakon trudnoće, ali pevačica je uspela da pobedi samu sebe i da smrša čak 45 kilograma za samo par meseci.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života- otkrila je Tijana.

- Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo- rekla je pevačica tada za domaće medije i otkrila kako otprilike izgleda njen jelovnik.

  • Doručak: dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem
  • Ručak: Obično jede ćuretinu s povrćem
  • Večera: brancin ili orada uz salatu

Naravno, gubitak kilograma nije laka stvar, i ruku na srce, mnogi o tome maštaju, ali da bi se do rezultata došlo, moraju i da se preguraju određene krize. Tijana se takođe borila i sa tim i po pitanju toga je rekla:

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim.

Tijana Dapčević doterala je liniju do savršenstva.
printscreen/instagram 

Tijana je takođe i u prošlosti gubila i dobijala kilograme, ali s obzirom da je visoka 178,5 cm te oscilacije se daleko manje primećuju nego kod nižih osoba. Pevačica je svojevremeno takođe rekla da ne sprečava sebe da uživa i u nekim "grešnim zadovoljstvima", ali onda to ide ovako:

Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju.

Dakle, iako bismo voleli da postoji magičan štapić za gubitak kilograma, istina je da se moramo malo pomučiti ako želimo da imamo telo iz snova, a odricanje i trud u Tijaninom slučaju i te kako su se isplatili, što se dalo primetiti i na sceni na kojoj je plenila pojavom.

Inače, iako se nije plasirala u finale, njena pesma već je našla put do srca publike i za kratko vreme postala je veliki hit, te nema sumnje da će obeležiti godinu pred nama. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!