Pevačica Tijana Dapčević, kao i većina žena, prošla je kroz fazu kada je imala i neki kilogram viška. U njenom slučaju joj je problem kilaže stvarala trudnoća, ali pevačica je uspela da pobedi sebe i smrša čak 45 kilograma zbog čega danas dobija samo komplimente na račun izgleda.

Ona je potpuno tranformisala svoje telo i danas je u formi života, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego dok je bila mlađa.

Pevačica je smršala čak 45 kilograma uz pomoć dijete, a Tijana je jednom prilikom rekla da je svojevremeno pred porođaj imala 115 kilograma.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života - otkrila je Tijana.

- Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo - rekla je pevačica tada za domaće medije i otkrila kako otprilike izgleda njen jelovnik.

  • Doručak: dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem
  • Ručak: Obično jede ćuretinu s povrćem
  • Večera: brancin ili orada uz salatu

Naravno, gubitak kilograma nije laka stvar, i ruku na srce, mnogi o tome maštaju, ali da bi se do rezultata došlo, moraju i da se preguraju određene krize.

tijana dapčević smršala je čak 45 kilograma
Insatgram 

Tijana se takođe borila i sa tim i po pitanju toga je rekla:

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim.

Sada se pevačica pohvalila fotografijom sa mora na kojoj je pozirala u minijaturnom bikiniju, a rezultati stroge ishrane su i te kako vidljivi.

Komentari su se samo ređali, a iako je bilo onih koji su je kritikovali da je možda i previše smršala, ipak su brojniji komplimenti.

Tijana je takođe i u prošlosti gubila i dobijala kilograme, ali s obzirom da je visoka 178,5 cm te oscilacije se daleko manje primećuju nego kod nižih osoba.

Pevačica je svojevremeno takođe rekla da ne sprečava sebe da uživa i u nekim "grešnim zadovoljstvima", ali onda to ide ovako:

Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Nedavno, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali – nisam pojela ni parče. 

Dakle, iako bismo voleli da postoji magičan štapić za gubitak kilograma, istina je da se moramo malo pomučiti ako želimo da imamo telo iz snova.

Insatgram Tijana Dapčević nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!