Nataša Bekvalac je, bez sumnje, dovela svoju liniju do savršenstva. Uostalom, dovoljno je da pogledate njen Instagram i fotografije sa nastupa i da vam bude jasno da je lepa pevačica u formi života. 

Međutim, iako važi za jednu od najzogdnijih žena na domaćoj sceni, i ona je, kao i mnoge, u jednom trenutku kuburila sa kilogramima o čemu je i javno govorila. Promenom stila života, ishrane i uvođenjem redovne fizičke aktivnosti Nataša se ne samo rešila "viška", već je i zategla kožu, a rezultati su vidljivi.

U dijeti Nataše Bekvalac ovo je dozvoljeno: Sve vrste mesa, osim masne svinjetine, mlečni proizvodi, što manje ugljenih hidrata, povrće, jaja na sve načine, orašasti plodovi – po šaka dnevno.

Dok bi ovo trebalo da izbegavate: Bilo kakva peciva, voće – nikako osim nedeljom, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše, sokove.

Prvu listu praktikujete prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog.

U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Ovakvom ishranom može se izgubiti i do 10 kilograma za mesec dana. No, i sama Nataša u više navrata je priznala da joj je upravo bilo najteže da se odrekne slatkiša, koji su njena "rak-rana", a upravo joj je u tome pomogao i mali trik

Ipak, priznala je i sama da su njena "rak-rana" slatkiši, te da joj je bilo najteže da se toga odrekne, u čemu joj je pomogao jedan mali trik. 

"Zavaram se… Često iza gladi ili želje da pojedemo nešto slatko stoji žeđ. Voda je uvek dobro rešenje za trenutne željice", rekla je pevačica, koja ovaj trik praktikuje godinama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!