Pevačica Ana Bebić posle dve trudnoće kuburila je sa viškom kilograma. Ana se pre četiri godine povukla sa muzičke scene jer je rodila sina Matiju, a zatim je 2020. godine dobila i Andriju. Ane je uspela da vrati liniju koju je imala pre dva porođaja i to samo zahvaljujući kafi, kako je sama otkrila.

- Umesto da jedem, pila sam kafu. Uglavnom je to bio nes sa sojinim mlekom i malo šećera. To bi me zasitilo, pa nisam morala da jedem satima. Kad bih ogladnela, uzela bih salatu. To bi bilo sve što sam unosila za ceo dan. Tako sam izgubila devet kilograma, i to veoma brzo, rekla je Ana za "Hit".

ana bebić smršala je uz pomoć kafe
Damir Dervisagic/Kurir 

 Ona je dodala da nikome ne savetuje da sledi njen primer.

- Svesna sam da to nije zdravo, ali sam jedino tako uspela da se stešem. Ko može, bolje je da se hrani raznovrsno, odnosno da ima više manjih obroka. Ne postoje neke čarobne formule za mršavljenje. Žene ne treba da drže rigorozne dijete, kao što sam ja uradila, već samo da probuše kašiku i jedu kuvanu hranu, rekla je Ana za gorepomenuti magazin..

Ana je otkrila i da je poslednjih mesecdana  počela da unosi još neke namirnice, osim kafe i salate.

Instagram, Damir Dervisagic/Kurir Pevačica nekad i sad

- Shvatila sam da moram da počnem da jedem sve, kao i da je samo važno da u nekom trenutku kažem sebi: "Dosta", a ne da natrpam sve i svašta u tanjir. Nisam više na dijeti, samo izbegavam da večeram posle sedam sati uveče i to se odmah vidi na meni. Mada, svakog leta malo smršam i pocrnim, pa izgledam vitkije, rekla je pevačica.