Život zaista piše romane, a nekad, neki od najlepših "hepi endova" ispisani su zahvaljujući dobroj volji i velikom srcu pojedinaca koji su bili samo slučajni akteri u nečijoj priči.

U ovom slučaju, srpska carina dokazala je koliki su carevi jer su ne samo pomogli mladiću da zaprosi devojku, već su to izveli tako da ona ama baš ništa ne posumnja.

Priču o neobičnoj prosidbi podelili su na svom instagram profilu na kom im prati preko 40 hiljada ljudi, i malo je reči da su svojim potupkom oduševili sve na internetu, a mi vam njihovu objavu prenosimo u celosti:

"Među mnogobrojnim pričama sa granice, najređe su, mora se priznati, one romantične… Ali, baš takva desila se kada nas je jedan mladić zamolio za savet kako da na letovanje ponese skupoceni prsten kojim želi da zaprosi devojku. Znate svi da dragocenosti moraju da se prijave, ako ne želite da se nađete u neprijatnoj situaciji da vam zbog neprijave budu zaplenjene i zato je dobro postupio što se raspitao na vreme. Da devojka ne bi primetila da se nešto čudno dešava, zamolili smo kolege na prelazu Preševo da pripreme sve što je neophodno kako bi procedura trajala što kraće. Sve je išlo po planu, devojka nije ništa naslutila i samo dan kasnije – mladić nam je javio da je rekla DA!

Bilo nam je drago da smo mogli da pomognemo, a verenicima želimo mnogo sreće i ljubavi."

Carina Srbije podelila je zanimljivu priču o ljubavi jednog momka koji je hteo da zaprosi svoju devojku.
Shutterstock 

Komentari ispod objave bili su isključeni, ali kako se dobar glas daleko čuje, ova priča postala je za kratko vreme glavna tema na mrežama. Carski postupak svakako zaslužuje aplauz, a srećni par imaće jednog dana fantastičnu priču o njihovoj veridbi. Čestitakama se pridružujemo, a ukoliko i vi imate neobičnu priču o prosidbi, podelite je sa nama u komentarima ispod.