Nina Badrić s godinama sve bolje izgleda i često dobija koplimente fanova da s godinama izgleda sve mlađe i mlađe.

Istina je da Nina svoj mladolik izgled i vitku figuru duguje velikoj promeni na koju je inspirisao Novak Đoković. Naime, ona je pre više od dve godine izbacila iz ishrane namirnice životinjskog porekla, a ponekad pojede malo ribe.

– Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život, poručila je Nina uz jednu objavu na Instagramu.

Pevačica je svojevremeno objasnila i kako je na nju delovala nekadašnja ishrana.

– Pre kad bih znala pojesti komad mesa, obavezno bih dva sata nakon toga odspavala, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože, rekla je u emisiji Dalibora Petka.

Inače, Novak Đoković praktikuje autofagiju.

– Dotakao bih se teme autofagije. Koliko je bitna ta metoda da se 16 sati ne jede, osam sati se jede, to i ja primenjujem i osetio sam u poslednjih godinu dana dosta poboljšanja- ispričao je teniser svojevremeno u razgovoru s profesorom dr. Draganom Ivanovim.

– Imam više energije tokom dana i manje tih padova - dodao je Novak.

Koliko je ovaj način ishrane pomogao Nini Badrić i da, između ostalog, skine mali višak kilograma, pogledajte u galeriji:

Instagram Nina Badrić je smršala od kako je promenila ishranu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!