Da li ste spremni za najukusniji festival ikada? Nadamo se da jeste i da ste dovoljno gladni kako sjajne klope, tako i dobrog pića i lude zabave, jer vas najbolji provod očekuje od 27. maja do 5. juna na Kalemegdanskoj terasi na još jednom Burger festivalu.

Spremite se za najrazličitije ukuse, fantastične topinge i priloge koje će zadovoljiti i najzahtevnija nepca, ali i iznenaditi one koji misle da su probali baš sve.

Doduše, burgeri će biti glavni, ali ne i jedini razlog da tad posetite Kalemegdan. Na letnjem štandu čekaju vas osvežavajuća pića, kako bezalkoholna, tako i alkoholna, bez kojih je potpun užitak nezamisliv, a mislili smo i na one koji bi želeli da se zaslade.

Burger Fest obećava sjajnu zabavu i dobru klopu.
Promo 

Na štandovima će se naći i slatkiši i sladoled, te nemojte brinuti ukoliko vam slučajno "padne šećer", jer smo mislili ama baš na sve!

Burger Fest počinje od 27. maja do 5. juna.
Promo 

Avanturisti željni dobrog provoda mogu da "odmere snage" u brojnim takmičarskim igrama, a tu je i zabava za najmlađe posetioce, kao i sjajna muzika za užitak za čistu desetku. A kada "potrošite kalorije", i "zakrči" vam stomak, tu su najbolji od najboljih - zvezde festivala, njihova visočanstva BURGERI!

Pa da vidimo ko će ove godine biti zadužen za specijalitete koji su praznik i za oči i za stomak.

Rešetka (Hrvatska)

Burgeri na Burger festu su nešto što morate probati.
Promo 

Toster Novi Sad

Ž Burger

Fat Boys Burgeri

Smash boys

Burgerizza

Prle Meat House

Manchiz

Tron

Balkan food

Burger bar

Ko su ugostitelji na Burger festivalu 2022
Uroš Arsić 

Dakle, ovogodišnji Burger festival donosi za svakog po nešto, ali jedno je sigurno - ovo će ponovo biti mesto o kom će brujati ceo grad!
Vidimo se od 27. maja na još jednom Burger festvalu i kao i uvek, podsećamo vas da ne zaboravite da dođete gladni!