Stižu sjajne vesti za sve gurmane i gurmanke, i naravno, sve one željne dobrog provoda i vrhunskog užitka! Beograd će ponovo biti domaćin još jednog Burger festivala, te ne propustite priliku da svratite do Kalemegdana i uživate u specijalitetima koji su praznik i za oči i za stomak.

Burger festival donosi sjajnu hranu, piće, muzički program i zabavu za najmlađe.
Promo 

Ali to nije sve! Kao i uvek, u periodu od 27. maja do 5. juna čekaju vas vrhunska klopa, fantastičan provod, bogat muzički program, ali i zabava za najmlađe posetioce. 

Burger festival trajaće od 27. maja do 5. juna.
Promo 

Burger majstori za vas prave najbolje burgere koji postoje u okviru beogradske burger zajednice. Najrazličitije vrste, topinzi, prilozi, osvojiće i najzahtevnija nepca, a za one koji misle da su probali baš sve - svratite i dozvolite da vas uverimo u suprotno! 

Međutim, iako su burgeri glavne zvezde događaja, letnja osveženja čekaće vas na štandu - što bezalkoholna, što alkoholna bez kojih je, morate priznati, dobra klopa nezamisliva. 

Bruger majstori će za sve posetioce Burger festivala pripremati samo najbolju hranu.
Promo 

No, imamo dobre vesti i za sve sladokusce! Mislili smo i na vas, te ćete i te kako moći da pronađete slatko zadovoljstvo na našim štandovima sa sladoledom i slatkišima.
A za one razigrane - ne brinite, jer ćete ponovo moći da "odmerite snage" u brojnim takmičarskim igrama. 

burger festival donosi sjajnu zabavu za sve generacije.
Promo 

Dakle, ovogodišnji Burger festival donosi za svakog po nešto, ali jedno je sigurno - dobar provod je zagarantovan.

Vidimo se od 27. maja na još jednom Burger festvalu i NAJBITNIJE, ne zaboravite da dođete gladni!