Ali, šta ako postoji način da to lako promenimo, i to korak po korak, sve dok zdrave navike na postanu deo naše svakodnevice, odnosno bez “podsetnika”. Dobro, možda će u početku neko, ili u ovom slučaju - nešto morati da nas tu i tamo "opomene", a postoji li bolji izbor od Samsung Galaxy Watch 4?

Ukoliko mislite da je to samo još jedan pametni sat koji vam nije potreban, dozvolite da vas ne demantujemo mi, već jedna od naših najboljih košarkašica Sonja Petrović.

Možda su dani kada se takmičila u okviru nacionalnog tima iza nje, ali ova sportistkinja i dalje se drži zdravog života, a u organizaciji svakodnevnih obaveza i svega čime se bavi pomaže joj upravo Galaxy Watch 4. Kako kaže, pametni satovi olašavaju našu svakodnevicu u ritmu života koji ne ostavlja mnogo prostora i vremena da sami pratimo potrebne parametre.

Na pitanje da li postoji neka opcija koju posebno mnogo koristi, Sonja nam je kao iz topa odgovorila:

"Broj pređenih koraka! S obzirom na to da sam posle sportske karijere otpočela novi životni period u kom dosta vremena provodim za radnim stolom, najviše pažnje obraćam upravo na broj pređenih koraka", objasnila je nekadašnja košarkašica.

Galaxy Watch4 pomaže joj i u treningu, ali i u svakodnevnim obavezama.

"Galaxy Watch4 je moj prvi saveznik za spoznaju u kakvom stanju je moje telo. S obzirom da pokriva sve funkcije, od toga koje sam treninge odradila, koliko se kretala, kako spavala, tečnosti unela… zaista sam dobila dnevnik svih informacija koje su mi bitne", objasnila nam je Sonja.

Sonja Petrović
Privatna arhiva 

Takođe, nije ni slučajnost što je njen izbor baš ovaj model sata. Kako kaže, upravo on ima najširu ponudu različitih treninga koje prepoznaje uz praćenje i druge parametre koji se tiču zdravlje njenog tela, a što bi trebalo da nam je, na kraju dana, upravo ono najbitnije.

Na sve to, Sonja smatra da ovaj pametni sat i znatno olašava budžet što je zasigurno ono što nam svima treba.

"Jednom investicijom možemo zameniti teretanu, ličnog trenera, nutricionistu…", kaže Sonja i time daje još jedan ogroman plus satu koji ne samo što je praktičan saveznik na putu do zdravijeg života , već se uklapa i uz svaki stil.

"Ovaj model je savremen i vidi se da je pratio poslednje modne trendove jer se lako uklapa u razne stilove, a mogućnost zamene kaiša ostavlja prostor za prilagođavanje različitim stilovima", dodala je slavna košarkašica na kraju, a mi se apsolutno slažemo sa rečenim.

Zato, ne časite časa, već potražite svoj Samsung Galaxy Watch 4 jer ćete u jednom satu dobiti sjajnog saveznika i pametnog savetnika do zdravijeg i lakšeg života.