Čokolada, cveće, ili neki jednostavni pokloni su potpuno okej, ali ako želite "wow efekat" i da nekoga zaista ostavite bez reči, onda imamo sjajan pedlog za vas. Zašto ne poklonite Poco?

Poco nije samo još jedan telefon na tržištu koji obećava kule i gradove. U ovom slučaju, šta Poco obećava, to i pruža i to bez da vam izbije sve pare iz džepa.

Donosimo vam dva sjajna modela X3 Pro i M3 Pro, kompanije Poco koja je zapravo “produžena ruka” poznatog brenda mobilnih telefona Xiaomi, a evo zašto baš oni izdvajaju iz ponude:

Poco X3 Pro može se pohvaliti brzim Snapdragon 860 procesorom, zaštitom ekrana od kvalitetnog Corning Gorilla Glass 6 stakla i sistemom od četiri kamere sa unapređenim režimom za noćnu fotografiju. Takođe, moćićete da igrate omiljene igrice u punoj brzini bez straha od zagrevanja aparata ali i da gledate filmove i serije u punoj rezoluciji. U prevodu, prava "bombonica" za zaljubljenike u kvalitetne, moćne telefone.

Poco telefon idealan je za praznični poklon.
Promo 

Sa druge strane, za M3 Pro 5G tvrdi se da je od svih modela koje kompanija Poco nudi, ovde najbolji odnos performansi i cena. MediaTek Dimensity 700 procesor nudi flegšip performanse uz malu potrošnju i izuzetno dugo trajanje baterije. Telefon je opremljen FHD+ ekranom dijagonale 6,5 inča sa osvežavanjem od 90Hz. Sistem kamera sa tri senzora (glavni od 48MP, makr od 2MP i senzor dubine od 2MP), korisnicima nudi mnoštvo softverskih funkcija snimanja fotografija i videa, što znači da ćete vaše uspomene sačuvati vividnije i upečatljivije nego ikad do sad.

Ne smemo zaboraviti ni da napomenemo da uređaj napaja velika baterija od 5.000 mAh, koja podržava brzo punjenje od 18W, a modeli sa zakrivljenim ivicama i visokim sjajem dolazi u tri boje: žutoj, crnoj i ledeno plavoj.

Možete da birate između tri sjajne boje.
Promo 

Najbolje do svega, oba modela već su dostupna u Srbiji, a u periodu od 6.12. do 9.1.2021. možete ih kupiti već od samo 22.999 rsd u prodavnicama ovlašćenih partnera sa sjajnim popustom.

Iskoristite sjajne popuste i izenandite voljenu osobu ovim fenomenalnim telefonom.
Promo 

Rezime je da za malo para dobijate sjajne telefone, koji mogu da stoje rame uz rame sa najvećim konkurentima na tržištu.

Mi imamo predlog za poklon koji će oduševiti svakoga, vaše je samo da odlučite!
Promo 

Dakle, ovog decembra pokloni Poco i učinite nekome ove praznike zaista magičnim.