Titulu jedne od najzgodnijih manekenki Ivana Korab nosi dugi niz godina, a nakon porođaja uspela je da svoju figuru dovede do savršentsva na čemu joj zavide mnoge žene.

Međutim, iako lepa manekenka svakodnevno dobija pregršt komplimentara, Ivana priznaje da još nije u potpunosti vratila svoju liniju, i da još treba da radi na sebi.

"Ugojila sam se 20 kilograma, još uvek se nisam skroz vratila, ostalo mi je četiri, pet kilograma, mada sam ja izgleda bila mršava. Bila sam na vantelesnoj, hormoni utiču na to da ne mogu lako da se vratim, nadam se da ću uskoro", ističe manekenka, pa dodaje da joj se ni ožiljak od carskog reza ne vidi.

"Ovo je ožiljak od slepog creva, od carskog reza se ne vidi, odrađeno je perfektno i ne vidi se", pričala je svojim pratiocima na Instagramu.

Instagram Ivana Korab želi po drugi put da se ostvari kao majka.

Tokom trudnoće morala je da se odrekne jedne od najvažnijih stvari u svom životu, treninga, pa je po preporuci lekara, smela je da praktikuje samo lagane aktivnosti, što njoj nije bilo lako.

Nedavno je otkrila kako se hrani i koje treninge praktikuje nakon porođaja.

"Kombinujem vežbe koje radim na časovima joge, sa aerobikom. Pravim i neke druge kombinacije koje nisu svakidašnje, jer sam dobro upoznala svoje telo.

Volim da trening učinim zabavnim zbog čega testiram neke nove tehnike i isprobavam različite pokrete. Treniram isključivo sa sopstvenom kilažom, nikada ne dižem tegove", rekla je Ivana jednom prilikom.

Na pitanje kako izgedaju njeni obroci u toku jednog dana, kaže:

"Doručak mi je veoma slab, ako to tako mogu da nazovem. Pre treninga pojedem bananu i popijem kafu, a nakon njega salatu s avokadom, maslinovim uljem, piletinom, sirom i maslinkama. Priznajem da sam pravi fan sira, ponekad pomislim da bih mogla i uz supu da ga jedem.

Kada je reč o večeri, jedino o čemu brinem jeste da ne bude kasno, a šta mi u tom momentu bude na meniju, zavisi od mnogo faktora. Takođe, ne bih mogla bez čokolade. Ne jedem je svaki dan, ali moram reći kako je prilično važan faktor u mom životu" , kaže manakenka.

ishrana ivane korab
Instagram 

Mankeneka je naglasila da konzumira i smuti napitke od svežeg voća, i da često radi detoksikaciju organizma.