Bez obzira da li smo u haljini, pantalonama ili trenerci, ono što nosimo čini da se osećamo osnaženo, udobno i lepo. Odeću kombinujemo uz različite aksesoare, vodeći računa o svim detaljima. Tašnica ide uz cipele, uz izrez haljine biramo frizuru, a vodimo računa i o nakitu.Moderni nosivi uređaji, takođe mogu biti elegantan dodatak našem stilu, iako su oni pre svega praktični uređaji koji će nam omogućiti da slušamo muziku, da pratimo svoje zdravlje, imamo uvid u svoj napredak tokom vežbanja, obavljamo pozive i slično. Govorimo o elegantnim uređajima poput pametnog sata i slušalica. I to o dva nova Huawei modela: o slušalicama Huawei FreeBuds 4 i pametnom satu Huawei Watch 3.

Ono što im je zajedničko jeste dizajn koji će se uklopiti u naš stil. I u poslovni look kome težimo na radnom mestu, i u svakodnevne “opuštenije kombinacije”, i uz opremu za trening. Zahvaljujući svom premium izgledu Huawei Watch 3 sa svojom kružnom završnom obradom i okruglim ekranom donosi klasičan izgled. A tu su i njegove inovativne fitnes i zdravstvene funkcije, koje ćete pratiti iz dana u dan.

Slušalice su uređaj bez koga se gotovo i ne može. Potrebne su nam i dok smo uključeni na online sastanke, dok trčimo i vežbamo, a i onda kada samo želimo da se osamimo i prepustimo muzici. Zašto one pritom ne bi bile dodatak našem stilu? Huawei FreeBuds 4 to svakako jesu. One su diskretne i jednostavne i to je ono što ih čini vizuelno dopadljivim. Huawei FreeBuds 4 možemo nositi tokom celog dana. Njihov ergonomski oblik čini ih udobnim, tako da nam neće smetati.

Huawei slusalice
Promo 

A tu su i funkcije prilagođene i usklađene sa svakim korisnikom ponaosob. Naime, Huawei FreeBuds 4 su prve Huawei slušalice open-fit dizajna koje zahvaljujući tehnološkim inovacijama prepoznavaju oblik ušnog kanala i uslove u kojima slušamo muziku i na osnovu tih informacija inteligentno biraju između različitih režima kako bismo dobili najbolje od svoje muzika. Ova opcija naziva se aktivno adaptivno poništavanje šuma. Njenim aktiviranjem na samim slušalicama uticaćemo na buku okoline i fokusirati se na zvuk.

Pritom, kada su u pitanju Huawei FreeBuds 4, to će biti zvuk visoke rezolucije, jer upravo je kvalitet zvuka jedna od njihovih najznačajnijih karakteristika. One će doneti bogate tonove i snažan bas u svaku našu pesmu, omogućavajući da čujemo sve detalje i prosto uživamo.