Ovoga leta trend definišu pastelni tonovi

Pastelne boje iz sezone u sezonu kreiraju najpoželjnije modne trendove. Efektnim i nežnim nijansama, donose dah leta i raskoši koji se uklapaju u gotovo svaki stil.

Tijana Bogosavljević 

Lepotu pastelnih tonova je prepoznala i Nađa Marinković, koja je svoje najdraže nijanse savršeno uklopila u svoj modni izrražaj, ali i radni prostor.

Osvojite i vi prostor u kom živite i radite kao što Nađa osvaja svoj i videćete kako će vam poslovne obaveze i slobodno vreme postati najlepša lakoća postojanja.

“Lepota će spasiti svet”, rekao je Dostojevski. Lepota Nađe Marinković dolazi iznutra i obasjava ovo dugo, toplo leto božanstvenim pastelnim nijansama.

Nađa je od onih modela koji pobijaju stereotipe o modelima. Pametna, obrazovana, završila je master studije na Fakultetu političkih nauka, lepa, nasmejana, Nađa je od ljudi koje biste voleli da imate kraj sebe u danu, da vam sve bude lakše i puno optimizma. Majstor transformacije, od vamp, seksi, femme fatale, preko sportskog i casual stila, do vrhunske elegancije, Nađa je definicija savršenog stila.

Ovoga leta trend definišu pastelni tonovi
Tijana Bogosavljević Sako Reserved. Košulja i suknja H&M. Bežična tastatura i miš Logitech

Šta vam je potrebno?

MESTO: radno, terasa, dnevna soba… gde god se osećate udobno.

VREME: radno, letnje, slobodno, vedro, sunčano

BOJE: sunca, neba, zemlje, popodnevnog lepljivog leta na moru

OSMEH: neizostavan

AKSESOARI: osmeh, lak na noktima, đinđuvice na prstima, pod prstima Logitech tastatura K380, idealan partner za uspešno savladavanje svakodnevnih poslovnih izazova nezavisno od okruženja u kojem se nalazite. Tastatura K380 očarava minimalističkim modernim dizajnom, zahvaljujući čemu se savršeno uklapa u svaki enterijer. Izuzetno tanka i lagana, osim što je lako prenosiva jer je bežična, ova tastatura pruža mogućnost povezivanja i do tri uređaja istovremeno, pa čak i ona s različitim operativnim sistemima. Uparite je sa kompom, smartfonom, tabletom ili drugim uređajem po želji i simultano koristite nekoliko izvora podataka bez gubitka koncentracije i vremena.

Udubljeni, niskoprofilni tasteri K380 tastature na prvi pogled asociraju na stare pisaće mašine i donose dašak retro stila u poslovni prostor. Spoj modernog dizajna sa suptilnom retro notom zaokružen je vrhunskom tehnologijom kojom se ova tastatura može pohvaliti. Osim atraktivnog izgleda, ovakav dizajn tastera pruža potpuni ergonomski doživljaj pri kucanju i omogućava fluidno i tiho kucanje koje ne umara prste.

Torba H&M. Bežična tastatura i miš LOGI
Tijana Bogosavljević Torba H&M. Bežična tastatura i miš LOGI

K380 dolazi u tri boje, ružičastoj, beloj i crnoj, koju ćete sigurno želeti da uparite sa bežičnim mišem u istom ili nekom drugom razigranom tonu iz Pebble M350 serije.

Pebble M350 bežični miš obožavaće ljubitelji upečatljivog dizajna i visokih performansi. Naime, ovaj Logitech oblutak visok je samo 26.5 mm i teži tek 100 grama, a dolazi u pet privlačnih boja – rozoj, beloj, plavoj, crnoj i u boji eukaliptusa.

Pogledajte galeriju Nađinih fotki koje će vam danas nacrtati osmeh na licu i koje će vam pokazati koliko su jednostavne stvari zapravo važne za velike, lepe osećaje.

Tijana Bogosavljević Wanted x Logitech

Izazovi današnjice značajno su uticali na primenu modifikovanih radnih navika i dodatno istakli važnost digitalne pismenosti i fleksibilnosti pri obavljanju svakodnevnih zadataka. Zato, crtajte, pišite i stvarajte željeni sadržaj pomoću atraktivnog dueta tastature i miša iz Logitech MK470 Slim bežičnog seta.

Foto: Tijana Bogosavljević

Tekst: Zorana Šokorac

Stajling: Aleksandar Nastasijević

Šminka: Aleksandra Gavrić - Garava

Model: Nađa Marinković @Demons Model Management

Mesto snimanja: Restoran "Smokvica", Gospodar Jovanova 45

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši