Iz tog bunta dolazi do loših odluka, akcija i reakcija, pa i upadanja u manje i veće probleme. Ako vam ovo zvuči poznato, onda ćete skroz skapirati Mionu, glavnu junakinju serije „Kalkanski krugovi“.

Otuđena od oca koji je zauzet karijerom, Miona upada u loše društvo, jedna pogrešna odluka vodi ka drugoj i ona zajedno sa dečkom, beogradskim dilerom, završava u policiji. To je bio pravi wake up call za njenog oca, koji napušta posao i odvodi Mionu na selo da je resetuje i da njih dvoje obnove odnos. Ali šuma na selu krije tajnu čuvanu decenijama, a pojavljuje se i mitološko biće Baba Guba.

E sad, teško da bilo ko od nas može da kaže da je kao tinejdžer, bežeći od problema, sreo sestru Baba Roge u šumi i pokušavao da razreši seoske misterije, ali zato su tu „Kalkanski krugovi“ da vas drže napetim do poslednje epizode, na ivici realnog.

Ukoliko ste ovu napetu triler-horor seriju pratili bez daha, vreme je da se podsetite dok čekate snimanje druge sezone. A ukoliko niste, ne znamo šta čekate – „Kalkanske krugove“, kao kao i mnoge druge serije i filmove, možete gledati na aplikaciji Apollon, bez reklama i banera. Članstvo je besplatno prvih 30 dana, a nakon promo perioda imate neograničen pristup bazi od više od 10.000 filmova i serija po ceni jedne bioskopske karte!

Link za aplikaciju je ovde: register.apollon.rs