ROX Beauty Battle, najveća regionalna “bitka” 12 influeserki iz regiona, koje nas na svojim Instagram profilima već sedmicama zabavljaju, pozivaju na izazove i osiguravaju fantastične popuste za kupovinu ROX Beauty gedžeta i kozmetike, bliži se kraju.

Po dve kandidatkinje iz svake zemlje ove sedmice napustile su takimčenje, a bitku za lajkove i podršku pratilaca iz Srbije i BiH nastavljaju Dejana Erić, Ana Mihajlović, Nejla Muhić i Jasmina Skender.

ana mihajlovic
Promo 

Dve finalisttkinje iz naše zemlje, zajedno sa po dve koleginice iz BiH i Hrvatske, u finalnoj sedmici imaju zadatak da predstave TriPollar, višenamenski beauty gedžet koji ublažava izgled bora, zateže kožu i poboljšava nen tonus.

dejana eric
Promo 

Pre službenog proglašenja finalisttkinja, svih 12 protagonistkinja, zajedno sa moderatorkom Ivom Šulentić, okupilo se na druženju u Zagrebu. Nakon šetnje centrom grada i zajedničke kafe, devojke su obišle ROX Beauty prodavnicu, upoznale se sa asortimanom i predstavnicima brenda i uživale na eventu u zagrebačkom Hotelu Hilton Canopy, gde su i prenoćile.

nejla muhic
Promo 

Sledećeg vikenda, finalistkinje će se okupiti i na wellness & spa vikendu u splitskom hotelu Cvita, o čemu će, naravno, izveštavati na svojim društvenim mrežama i Instagram profilu brenda ROX Beauty.

jasmina skender
Promo 

Nakon opuštanja, dolazi onaj teži deo: u nedelju, 4. jula, saznaćemo ko je prva pobednica ROX Beauty Battle izazova.